SOCIAL MEDIA

Tuesday, January 26, 2016

Born Pretty Store-trepavice

Pre nekog vremena na blogu ste mogle čitati tekst o Born Pretty Store sajtu  i setu četkica za šminkanje. Ko nije može to učiniti klikom OVDE.
Tu sam pomenula da sam osim četkica izabrala još nešto. To su upravo ove veštačke trepavice.Za njih sam se odlučila jer već dugo planiram  da uvežbam stavljnje trepavica i nikako mi ne polazi za rukom. Ovo je bila odlična prilika.
Dolaze u setu od 5 pari. Ima i varijanti sa 10 pari za sličnu cenu, ali su mi ove bile najlepše.
Koštale su $2.99 što je odlična cena za tu količinu. Mogu biti rešenje za devojke koje često koriste veštačke trepavice.
Možete ih naručiti OVDE.
Na nesnižene artikle možete ukucati moj kod XENH10 i ostvariti popust od 10%
Dostava je besplatna.
Koristila sam ih u kombinaciji sa Aurinim crnim lepkom. Crni lepak inače nije najbolje rešenje za početnike kao što sam ja, imajte u vidu kad budete kupovale. Ja ga imam još iz neke prethodne propale avanture sa trepavicama,ne znam ni zašto sam uzela crni.
U nastavku možete videti fotografije trepavica u pakovanju i na očima. Na sajtu imate više fotografija pa pogledajte za bolji celokupni utisak.
Jednu sam stavila iz prve i a sa drugom sam se namučila i nisam bila zadovoljna.
Možete ih skratiti ako su vam predugačke. Ako ih lepo ne postavite može se desiti da žuljaju.
Ja još uvek imam poteškoća da se naviknem. One su lagane ali mi je neobično.
Trepavice kao trepavice mi se dopadaju. Ne izgledaju napadno.  Ostaje samo da usavršim tehniku lepljenja. Ako imate neki savet ostavite komentar :)

Koristite li veštačke trepavice i koje su vam omiljene?

Do čitanja :)



10 comments :

  1. Ne izgledaju lose na tvojim ocima :) ja sam isto porucivala neke, nisam ocekivala mnogo od Kineza ali sam prilicno zadovoljna, sredim ih i nosive su :) Sto kazes, odlicne su za vjezbanje kako ih postaviti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Za vežbu idealno :D Lepe si stvarčice poručila :)

      Delete
  2. Ja koristim Aurine i ne planiram da ih menjam u skorije vreme :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam imala njihove 04 i upropastim jednu sa lepkom,a baš su bile lepe :/

      Delete
  3. Fino izgledaju na očima, lepo ti stoje, ja se još nikad nisam usudila da ih stavim plašim se haha, a za venčanje mi je šminkerka stavljala one svilene što traju i po 2 nedelje ako ih ne skineš kao ja već naredni dan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam u fazi navikavanja,neobično mi :D Za specijalne prilike su super rešenje :)

      Delete
  4. ove na tvojim ocima ne izgledaju previse bas su super :D mozda i narucim :)

    ReplyDelete
  5. Upravo citam tekst s naduvenim ocima zbog alergijeske reakcije na Aurin lepak za trepavice. :) Inace ja sam koristila provodni i odlican je za pocetnike jer sam iz prvog puta uspela da ih zalepim bez greske. Ali eto izgleda da se bas ne slazemo taj Aurin i ja. Moracu da uzmem neki drugi da probam. Inace jako mi se dopadaju ove trepuske i lepo ti stoje. :)

    ReplyDelete