SOCIAL MEDIA

Friday, February 12, 2016

Potrošeno #4

Za danas jedan kratak i pre svega praktičan post. Vreme je da se otarasim kutija i kutijica. Takođe, vama može koristiti ako se dvoumite da li da kupite nešto od ovoga. Znam da volite postove ovog tipa.







Balea gel za tuširanje

Lepo je mirisao i imao je lepu zelenu boju. Radi se o limitiranoj seriji. lepo je poslužio u letnjim danima.  Nije pružao neku posebnu negu. Primetila sam da mojoj koži ne odgovaraju nešto posebno njihovi gelovi.

Head & Shoulders šampon

Moj omiljeni šampon svih vremena. Ima najlepši mogući miris a pri tome radi svoj posao.
Kupiću ga opet, naravno.


Eleo šampon

Neka elegantnija i luksuznija priča. Dolazi nam iz Oriflame kuće. Oriflame ima dosta kvalitetnih proizvoda nepravedno zapostavljenih.
Svakako treba da ga probate ukoliko imate priliku. O njemu sam pisala OVDE. 

Garnier  avokado maska

Odlična maska za male pare. Dugo mi je trajala i odlično se pokazala na oštećenoj i suvoj kosi. Svakako ću je kupiti opet.

Garnier micelarna voda

Joše jedan Garnier proizvod. Takođe dobar. Ova micelarna  je namenjena osetljivoj koži. Bila je na nekom sniženju ,a trajala mi je beskonačno. Kupujem je ponovo.

Burra micelarni losion

Jedno oduševljenje ukratko. Uživala sam trošeći ga. Koristila sam ga i ujutru i uveče. Jedni koji sam koristila i ujutru i imalo je pozitivnog efekta na kožu. Šta god da probate od Burre nećete se pokajati.
Priča o njemu se nalazi  OVDE. Koristiću ga opet.


Bourjois Healthy Mix tečni puder

Po ko zna koji put ga pominjem na blogu i za njega jedno veliko Da i preporuka. Ko god je koristio ima samo reči hvale. Jeste malo skuplji ali vredi. Dugo traje.


Uskoro možete očekivati još jedan post ovog tipa. Gomilaju se potrošene bočice, a prostora je malo.

Trošite li nešto od ovoga? :)

Do čitanja :)




10 comments :

  1. Volim Balea LE tusiralice upravo zbog mirisa. Garnier maska mi je odgovarala dok sam je koristila, ali cesto mijenjam proizvode za kosu, ne odstupajuci puno od namjene. Micelarnu takodje sada koristim, dobra mi je, radi sta mi treba, a Bourjois puder nema potrebe da govorim koliko volim. :)

    ReplyDelete
  2. Pocela sam da koristim Garnier micelarnu vodu, bas tu za osetljivu kozu, za sad mi odgovara i svidja mi se. Head & Shoulders sampone koristim takodje. Imala sam Balea losion za telo iz te iste linije, ali mi nesto nije bas odgovarao, pa sam ga prosledila sestri. Isprobala bih rado taj Burra micelarni losion. :)

    ReplyDelete
  3. Bourjois Healthy Mix puder bih bas volela da probam, zaista je hvaljen :)

    ReplyDelete
  4. I ja zelim probati Bourjois puder ili cc kremu :)

    ReplyDelete
  5. Bourjois Healthy Mix je zaista jedan odd naj pudera koji sam probala, a Burra micelarna je savršena :)

    ReplyDelete