SOCIAL MEDIA

Wednesday, March 23, 2016

Deborah Perfect Smokey Palette Eyeshadow

Danas je na redu još jedna recenzija palete. Pisala sam vam o Pupart paleti OVDE. Takođe, ovo je još jedan rođendanski poklon i veliko hvala drugaricama :)
Volim Deborah Milano šminku. Koristila sam senke, karmine, puder, olovke za usne, olovke za oči i nemam zamerki. Svi proizvodi su izuzetno kvalitetni i vraćam im se iznova.
Danas se bavimo Deborah Perfect Smokey paletom. Moja je 04- ljubičasta varijanta. Možete ih naći u 7 varijanti.


Opis proizvoda:

Deborah Milano predstavlja novi Smokey.  Žene takođe vole da imaju smokey oči u modnim bojama koje su u trendu određene sezone. Zato Deborah Milano – čuveni italijanski poznavalac boja i make-up velemajstor – predstavlja paletu novog koncepta za stvaranje očaravajućeg pogleda i apsolutno besprekornog izgleda: novu Perfect Smokey Eye Palette, jedinu paletu koja sadrži pet senki za oči. Delo italijanskog dizajnera Maria Trimarchija, elegantna pudrijera vitkih linija lako staje u ruku. Ovo su glavne karakteristike nove Perfect Smokey Eye Palette od Deborah Milano. Kao direktan potomak legendarnog bestselera iz 2010, Eye Design Quad, nova i svestrana Perfect Smokey Eye Palette sadrži set od pet glamuroznih nijansi koje se mešaju i kombinuju za postizanje profesionalnog smokey izgleda u pet jednostavnih koraka. Izuzetno pigmentisani puder može da bude intenzivan ili suptilan u skladu sa okolnostima, u nijansama koje se kreću od svetlih i blistavih do tamnih i dramatičnih. Pet senki za oči u jednoj paleti: neverovatno bogatstvo za različite izglede. Nova Perfect Smokey Eye Palette od Deborah Milano pruža priliku svakoj ženi da se poigrava bojama i kreira sopstveni besprekoran i jedinstven izgled. Puder bogat pigmentima se lako nanosi, bilo da osvetljavate, bojite, personalizujete ili definišete oči tako da one zaista privlače sve pogledeDelo italijanskog dizajnera Maria Trimarchija, Perfect Smokey Eye Palette se predstavlja u elegantnoj pudrijeri koja je laka za rukovanje. Providan poklopac otkriva pet idealno uklopljenih nijansi, što olakšava izbor prave palete. Tu je i dvostrani aplikator oblikovan za ravnomerno i precizno nanošenje proizvoda, kao i sjajno uputstvo za upotrebu na poleđini koje predlaže kako da se najbolje koriste sve nijanse.









Pakovanje je zanimljivo, geometrijiski je neobično. Poklopac lepo naleže, nema otvaranja u torbi. Na poleđini kutije ima i sličica kako da se našminkate. Aplikator koji dobijate je zgodan za nanošenje senki jer je dvostran pa se nećete mučiti ni sa pregibom ni regijom ispod oka, što je često nezgodno.

Ono što prvo primećujem jeste izuzetna pigmentovanost! U samo jednom potezu dobijate intenzivne nijanse. Svaka senke je čarobna i ne  znam koja mi se vise dopada. Sve se presijavaju u milion sitnih šljokica. Stoga je paleta namenjena devojkama koje vole senke sa šimerom.
Postojanost je dobra i bez baze. Ne truse se. Za dnevnu varijantu koristim tri najsvetlije senke. Favorit mi je poslednja senka koja vuče na rozikasto.

Oduševljena sam ovom paleticom. Kada se iskombinuje sa zelenim očima daje dobitnu kombinaciju.
Imate preporuku ako tražite kvalitetnu paletu za razumnu svotu novca. Količina od 5 nijansi je sasvim dovoljna da kreirate bezbroj različitih varijanti za sve prilike.

Koristite li Deborah Milano šminku? Šta vam se najviše dopalo?

Pozdravljam vas do čitanja :)

2 comments :

  1. Jako lepe boje! Svidja mi se sto im je dobra pigmentacija i, naravno, sto su sa simerom. :)

    ReplyDelete