SOCIAL MEDIA

Friday, March 18, 2016

Rimmel Apocalips

Posle serije postova posvećenih mat karminima, vraćamo se u neko prethodno vreme i karminu koji je privlačio moju pažnju dugo, ali sam tek sad dobila priliku da ga probam. Hvala na rođendanskom poklonu. :)

Rimmel Apocalips
Rimmel Apocalips



Opis proizvoda:

Novo oružje zavođenja! Za blistave i neodoljive usne! Rimmel predstavlja Apocalips tečni ruž koji predstavlja idealnu kombinaciju dva fantastična proizvoda u jednom. Od sada u jednom proizvodu možete imati neverovatno intenzivnu, dugotrajnu boju ruža za usne prelivenu blistavim sjajem sjaja za usne.Rimmel Apocalipse tečni ruž za usne dragocen i neodoljiv asesoar bez koga ne može nijedna žena. RimmelApocalips tečni ruž kojim ćete poput magneta privući poljupce i raspaliti strasti. RIMMEL-GET THE LONDON LOOK! 

Rimmel Apocalips je tečni karmin sjajnog  finiša. Moj je u nijansi 301 Galaxy.
U ponudi je još 7 nijansi. Pakovanje je zanimljivo urađeno, vrh poklopca podseća na dijamant.
Aplikator je sunđerast i koso sečen. Miris nije ništa posebno.
Na prvi pogled struktura podseća na sjaj za usne sa  šimerom. Kada ga namažete uočićete intenzivnu nijansu koja se dobija u jednom sloju - mauve nijansu sa šimerom. Ja sam ljubitelj ovakvih nijansi i sve ih imam više, samo od različitih proizvođača.


Ne razliva se. Ravnomerno se skida. Posle nekog vremena postane svetliji, izbledi pa ostane rozikast trag. Nije lepljiv, ne morate o tome da brinete. Ima balzamastu teksturu.


Ovo je pravi izbor za devojke koje vole tečne karmine sa šimerom. Ja sam zadovoljna kao i Rimmel Moisture Renew ružem o kojem sam pisala OVDE.

Kakva su vaša iskustva sa Rimmel karminima i koji vam je omiljeni? :) 
Pozdravljam vas do čitanja :)

6 comments :

  1. Drago mi je da ti se svidja poklon :*<3 Divno ti stoji :)

    ReplyDelete
  2. Obožavam ovaj ruž i jedan mi je od omiljenih, doduše imam drugu nijansu ali sam kvalitet je odličan , i super ti stoji :).

    ReplyDelete
  3. Veoma su lepi, satlno ih probam, ali nikako da odlucim hocu li svetli ili neki intenzivnije boje

    ReplyDelete