SOCIAL MEDIA

Tuesday, March 8, 2016

Rimmel Moisture Renew

Današnji  post je nastao zahvaljujući neplaniranoj kupovini. Karmina nikad dosta. Nadam se da se slažete :) A ovaj mi se mnogo dopao. Od svih nijansi ovaj se izdvojio. Još moram dodati da je bio na sniženju.
Sa Rimmel karminima imam pozitivno iskustvo. Imala sam Kate Moss u nijansi 102 i bila sam prezadovoljna, kako bojom tako i formulom. Nijansa mi je odlično stajala.

Najnoviji član ekipe je iz linije Moisture Renew, nijansa 180 Vintage Pink. Dostupno je još 10 nijansi tako da verujem da će svako pronaći nešto za sebe.







Reč proizvođača:

Rimmel predstavlja pravu poslasticu za sve dame koje na usnama žele seksi i intenzivnu boju uz neverovatan hidrirajući efekat: MOISTURE RENEW RUŽ ZA USNE!!! Izrazito hidrirajući ruž, koji neguje usne, poboljšavajući njihov izgled i osećaj da bi se dobila dramatično lepa boja.Nova unapređena hidrirajuća formula pruža impresivnu boju i osećaj nežnih, negovanih i hidriranih usana dan za danom.Prisustvo vitamina i zaštitnog faktora poboljšava teksturu usana, pružajući luksuzno mek osećaj, dok PIGMENTI ČISTE BOJE otkrivaju fantastične i maksimalno sveže boje.Ove sezone, predivna boja je tema svih usana. Uverite se u magiju Rimmel Moisture Renew ruževa i učinite svoje usne još poželjnijim. RIMMEL- LEPOTA INSPIRISANA DUHOM LONDONA!






Pakovanje mi se dopada, elegantno deluje. Ovo je jedna lepa lila/mauve nijansa. Kremaste strukture i sjajnog finiša. Pigmentacija je odlična. Miriše poput neke lepe kreme. Lepo hirdrira kao što i obećavaju iz Rimmela kada je ova linija u pitanju. Tačnije rečeno ne isušuje usne. Iako su kremasti, ne razlivaju se. Nisu vodenasti. Postojanost je zadovoljavajuća ukoliko ne jedete. Postojaniji je od essence i Maybelline karmina ovog tipa. Lako se nadograđuje. Uzorak sa ruke sam teško skinula.
Od svega najviše mi se dopada nijansa. Slaže se uz staru essence 06 olovku. Ova nova više vuče na roze. Nisam imala ovakvu. I to mi je drago jer mi se često desi da kupim neki ruža, a da skoro isti već imam.
Zadovoljna sam ovom kupovinom.  Ovo je pravi izbor za devojke koje vole karmine sa sjajnim finišem, a koji nisu teški na usnama.
Koštao je 435 din u Liliju na sniženju. Puna cena je oko 700 din. Tako da kome se dopada neka požuri, isplati se.


Sledeći u planu mi je The Only 1 u nijansi 700. U pitanju je prelepa nude nijansa. Verovatno znate o kojoj je nijansi reč.

Koristite li Rimmel karmine i koji vam je omiljeni? :)

Do čitanja.

6 comments :

  1. Prelepa nijansa, definitivno kupujem :D :*

    ReplyDelete
  2. Imam točno ovu nijansu ruža i prelijepa je

    ReplyDelete
  3. Divna nijansa, i ja volim takve. Nemam nijedan ruz iz ove Rimmelove linije ali imam iz ostalih i svi su dobri :). Kristina

    ReplyDelete