SOCIAL MEDIA

Friday, March 4, 2016

Zimski favoriti

U susret proleću i lepom vremenu da se podsetimo proizvoda koji su obeležili moju zimu. Mogli ste primetiti da uglavnom pišem o favoritima koji obeleže neko godišnje doba kako bih sebi dala dovoljno vremena da izaberem. Osim toga u toku jednog meseca, ne isprobam uvek puno novih proizvoda.
Ovako najbolje vidim koji su to proizvodi koji su vredni pažnje.

Preparativa

Zima je vreme kada je je svima potrebna dodatna nega, stoga ovog puta više preparative nego obično.

Weleda krema za ruke i Weleda gel za tuširanje iz badem linije. Pružaju odličnu negu . Sa Weledom nema greške. Obožavam njihove proizvode i koncept nege. Detaljnije OVDE.




Queen Odelia krema za ruke. Nešto egzotičnije. Cenovno su u višem rangu pa su izbor za one entuzijaste koji tragaju stalno za nekom novom kozmetikom. Svakodnevno sam koristila i kremu za stopala. Krema za ruke mi se više dopala zbog mirisa. Nega koju obe kreme pružaju je dobra. O Queen Odelia proizvodima sam pisala OVDE.


Herbateria balzam za usne dovoljno je reći čokolada. Balzam bogate strukture,oporavlja usne za kratko vreme. Skoro mi je pri kraju. Ne odvajam se od njega. Utisci su OVDE.


Burra je moj apsolutni favorit ove zime. Ne znam šta bih pre izdvojila. Personalizovana dnevna krema -lagane formule i prelepog mirisa.  Sadrži ulje marule i arganovo ulje. Pakovanje me je kupilo u potpunosti. Zaista divan znak pažnje od organizatora Burra druženja.



Okoloočnu kremu sam koristila svakodnevno kao i micelarni losion OVDE i dezadorans OVDE.

Što se tiče butera za telo koristila sam ih više nego ranije. Postala sam zavisna od ovih mazalica. Izdvajaju se:

 Sabi Handmade kokos puter
Divan miris kokosa i lagana, penasta struktura. OVDE



 Estar Pearly dreams OVDE.
Miriše poput najlepšeg parfema. Miris se zadržava na koži dugo posle korisćenja.



 i Herbareria čokoladni buter
Mirše kao najlepši čokoladni kolač. Nema ga puno u pakovanju ili možda meni nije dovoljno koliko mi se dopada. OVDE



Svaki je lep na svoj način, a zajednička im je izuzetna nega koju pružaju i kvalitet kojim se odlikuju.
Kupujmo domaće!


Dekorativa

Ruž Avon Perfectly Matte u nijansi Vibrant Melon(prvi)  je oduševljenje i što se tiče boje i što se tiče formule. Recenzija ove nijanse se nalazi OVDE. Ostale nijanse su  OVDE. Znam da je u blogosferi pomama za ovim karminima, kada ih probate biće vam jasno zašto.


essence hajlajter  Merry Berry sam nosila celu zimu. Svoje mesto na blogu zauzima OVDE. I izuzetno mi je drago da je to najčitaniji post na blogu.  Nastao je u vreme praznične euforije, kao što možete primetiti.



Parfem  Live Irresistible Givenchy je obeležio celu zimu. Svakodnevno sam ga koristila. Sasvim sigurno mi je postao jedan od omiljenih. Osvojila sam ga u nagradnoj igri i nisam mogla da verujem. Zajedno sa njim stigle su i još neki divni proizvodi.



Postoji velika verovatnoća da sam nešto izostavila. Ovu su proizvodi koji mi prvi padaju na pamet i koje sam najviše i sa najvećim uživanjem koristila. A to je složićete se pravi parametar.

 Koji su bili vaši favoriti ove zime? Imamo li neke zajedničke? :)

Do čitanja :)


4 comments :