SOCIAL MEDIA

Saturday, November 26, 2016

Max Factor pregled

Na blogerskom druženju, o kojem sam pisala ovde, svaka od nas je dobila Max Factor poklone. Ono što je činilo njihov paket jesu: puder, maskara, ruž i paleta senki. Od tad je prošlo  mesec dana, pa pogledajte šta mi se dopalo od svega ovoga.




Miracle Touch Liquid Illusion foundation

Golden 075




Opis proizvoda:

,,Inovativna vrsta kompaktne podloge koja se, pri dodiru s kožom, transformiše u lagani, gipki fluid, pružajući vrhunski finiš i ravnomernu pokrivenost u samo jednom potezu. Miracle Touch obezbeđuje savršeno prirodan izgled kože, bez težine, linija ili neujedanačenih mrlja."
Atraktivno pakovanje je prvi utisak. Što se teksture puder tiče, ovaj puder je izuzetno  tečan pod prstima, pa za njegovo nanošenje koristim sunđerčić koji dolazi uz njega. Sunđer upija određenu količinu pudera, ali krajnji efekat je odličan.
Osim ove nijanse postoji još tri. Meni ova nijansa odgovara, mislila sam da će mi biti previše tamna ali nije.
Izuzetno je postojan i odlično prekriva. Ne preslikava se.
Preporučujem.

Smokey eye drama kit

01 Opulent Nudes 





,,Od crvenog tepiha do modne piste, zanosan smoky pogled je jedan od najklasičnijih izgleda svih vremena. Afirmišući ovo, nova globalna anketa za Max Factorov Glamour Expose* je takođe otkrila da je smoky izgled najpopularniji među ženama, ali da se skoro 40% njih ustručava da ga isproba, u strahu da će pogrešiti. Danas je Max Factor odlučio da im potpuno olakša postizanje ovog izgleda, lansiranjem svojih NOVIH Smokey Eye Drama Setova. Prepoznavši frustraciju koju kod žena izazivaju palete senki sa samo jednom ili dve željene nijanse, Max Factor je na jednom mestu okupio svoje stručne saradnike i vrhunske holivudske šminkere kako bi osmislili šest savršeno formulisanih paleta – svaka sa četiri senke visoke pigmentacije – koje će omogućiti kreairanje raznih izgleda i povećati prirodnu lepotu svake žene. Od zemljanih tonova kao što su zanosna braon i lila smeđa, uz antracit sive nijanse koje odgovaraju plavim očima, do neutralnih tonova sa zlatnim odsjajem koji su kao stvoreni za tamniji ten – svaka paleta sadrži treperave pigmente obogaćene omekšivačima koji garantuju glatko i ravnomerno nanošenje. Za razliku od tradicionalnog pečenog pudera, ovaj inovativno formulisan pečeni puder omogućava veću koncentraciju bisernih čestica koje pružaju vrhunski sjaj, a rezultat su glamurozne oči u samo nekoliko sekundi."

Pakovanje je malo iz razloga što je ovo  2 u 1 (senke za oči i obrve) proizvod i praktičnost mu je krajnji cilj. Polja za senke su uska i mala što mi se ne dopada. U ovoj paleti se nalaze senke u braon tonovima, šimeraste senke koje su lepo pigmentovane, puderastog tipa.
Ja nisam koristila ovu paletu za obrve.

Na kapcima sam ih nosila bez baze  i nije bilo problema. Pogodne su za dnevnu varijantu. Lepo se mešaju. Kada ih nanosim ih aplikatorom koji se dobija u paleti truse se tako da je bolje koristiti neku mekšu četkicu, a mešam četkicama predviđenim za to. Najviše mi se dopada ova najsjajnija senka, paleta vredi i zbog nje same. Šteta što ih malo ima.



Lipfinity

45 So vivid





,,Kao najpoznatija korisnica Max Factor Ruby Red ruža za usne, Marilyn Monroe je ikona lepote koja je podstakla žene širom sveta da nose crveni ruž. Inspirisan njenim kultnim izgledom, Max Factor lansira novu inovaciju za usne, Lipfinity Long Lasting ruž – beskompromisni i dugotrajni ruž koji preliva usne hidratantnom, intenzivnom bojom i zadržava raskošan izgled celog dana. Globalna anketa koju je sproveo Max Factor* pokazuje da 38% žena voli utisak koji ostavlja smela boja na usnama, ali da dugotrajni proizvodi isušuju kožu usana i dovode do smanjenja intenziteta boje tokom dana. Danas, sve brige oko izgleda usana postaju stvar prošlosti zahvaljujući novom Max Factor Lipfinity Long Lasting ružu – prvom Max Factor ružu za usne koji je istovremeno dugotrajan, pruža prelepu boju i čini usne mekim i hidriranim neverovatnih 8 sati!"
Osim ove, crvenkasto-roze nijanse, postoji još pet nijansi.
Izuzetno je postojan, što nisam očekivala. Prijatno sam iznenađena.
Kremast je i lagan je na usnama. Miriše prelepo. Ko ne voli opterećujuće karmine, ovo je pravi izbor.




False Lash Epic

Najnovije iz Max Factora, od početka novembra se nalazi u prodaji. Pakovanje mi se dopada.
Neobična, gumena četkica  se sastoji iz dva nejednaka dela. 

Izduži  trepavice, ali ne daje volumen kakav sam očekivala. Ipak sam ja zaljubljenik u maskaru 2000 kalorija :)


Najviše mi se sviđa puder i sigurno ću ga kupiti kada potrošim ovaj.

U Jasmin parfimerijama je trenutno sniženje od 30 % na Max Factor šminku. Akcija traje do 4.12.

Jeste li koristile nešto od ovoga i kakvi su vam utisci?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija ❤

4 comments :

  1. I meni je puder najbolji, baš mi se dopada, mada i ostali proizvodi su mi super. :)

    ReplyDelete
  2. Senke mi se baš sviđaju :). Koristila sam lip finity nije loš mada sam očekivala više jer inače obožavam MF i koristim dugo sve proizvode, naročito Face Finity puder koji mi je naj od naj, zatim puder u prahu i 2000 calorie maskaru već godinama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moram probati Face Finity. Za sada imam ovaj i Lasting Performance. Koristila sam Colour Intensfyng Balm koji je skroz lagan, kao Labello sa malo boje,pa me je ovaj ruž prijatno iznenadio bojom :D

      Delete