SOCIAL MEDIA

Sunday, December 25, 2016

iHerb, Butter Bronzer

Pri svojoj prvoj kupovini putem iHerb sajta odlučila sam se za Physicians Formula Butter Bronzer. Čitala sam pohvale posvećene ovom bronzeru, a činjenica da je bio na sniženju 20 % podstakla me je da on bude moj prvi izbor. Platila sam ga oko 10$ plus oko 4$ troškove dostave. Troškovi dostave variraju u zavisnosti od broja proizvoda i težine paketa. Koristila sam PayPal nalog za plaćanje. Na iHerb sajtu, između ostalog, možete naći i Real Techniques četkice i eos balzame.
Ukoliko prvi put kupujete, iskoristite moj kod ENI1077 za 10% popusta.



Bronzer i je stigao za dve nedelje.

Stigao je  lepo upakovan u veliku kartonsku kutiju.
Kako sam otvorila kutiju sobom se raširio miris kokosa. Puno kokosa. Mene je podsetio na prve Avon gelove za tuširanje, bila je u pitanju  varijanta kokos-pirinač.
Kutija samog bronzera je lepo urađena sa iscrpnim opisom proizvoda. Celokupna priča koja stoji iza ovog proizvoda je priča tropskih krajeva.
Pored mirisa kokosa priči doprinose i Murumuru, Cupuacu i Tucuma puteri koji ulaze u sastav ovog proizvoda.


U kutiji dobijate aplikator i ogledalce. Zapravo, kutija se sastoji iz tri nivoa: bronzer(11 g), ogledalce i treći deo u kome se nalazi sunđerasti aplikator. Ovaj aplikator nije najbolje rešenje, nakon par korišćenja prešla sam na četku.




Ja sam uzela  svetliju varijantu- Light. Na prstima ostaje diskretan sjaj ali kada se stavi na lice nema isijavanja.
Praškast je, ali se topi pod prstima. Ne trusi se pri korišćenju sunđerčića, prilikom korišćenja četke zavisi od toga koliko je četka meka.
Lako se meša i prilagođava. Ukoliko iz prvog puta nanesete više nego što bi trebalo, to se lako rešava.
Osvežava lice. Pogodan ja i za zimske dane, ja ga koristim svakodnevno.



Dopada mi se jer imam svetao ten na kome bronzer zna da izgleda neprirodno.
Preporučujem ovaj bronzer i sasvim sigurno ću ga kupiti ponovo. 


Možete ga naručiti ovde.

Da li ste kupovali na ovom sajtu i šta biste mi preporučili?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

5 comments :

  1. Jaooo, blago tebi! Meni je duuugo na WL, nikako da poručim sa iHerba, nađem milion stvari pa pokupujem onda ovako neki drugi milion haha :) Divno izgleda, čitala sam samo pohvale o njemu, ja ću uzeti tamniju varijantu i to je čini mi se ujedno i jedina zamerka, što im raspon boja nije baš veliki tj. i svetliji i tamniji nisu toliko drugačiji (kao ni ostali njihovi bronzeri). Uživaj koristeći ga <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam razmišljala između bronzera i RT četkica i četkice su ostale da čekaju neku drugu priliku :D Divan je <3

      Delete
  2. Odlicna recenzija draga.I ja sama sam citala postove nekih blogerki u kome samo hvale ovaj bronzer tako da cu ga verovatno poruciti.
    Uzivaj u praznicima!

    http://badassvampire.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. This is a great inspiring article.I am pretty much pleased with your good work.You put really very helpful information... نمشي 2019

    ReplyDelete