SOCIAL MEDIA

Monday, December 12, 2016

Ingrid Wonder Shine

Već ste imale prilike da se upoznate sa Ingrid kozmetikom na mom blogu ovde.
Na fotografiji ispod možete videti šta mi je još stiglo sa sajta kozmetikaiparfemi.rs
Ovoga puta par reči o Ingrid karminu.



Kada sam pravila porudzbinu bila sam sigurna da će se tu naći i neki karmin. Izbor je pao na Wonder Shine u nijansi 294. Što se same nijanse tiče podseća me na karmine koje sam nosila kada sam tek počela sa šminkanjem roze nijansa sa bisernim sjajem. Reč je o veoma zanimljivoj nijansi, na momente preovlada lila podton.


Možete ga naručiti ovde ili potražiti na nekom od prodajnih mesta širom Srbije. Kada je o karminima reč lakše je uživo izabrati jer možete da isprobate više nijansi i vidite kako to izgleda uživo.
Cena je 255 dinara. Pakovanje je klasično, crno sa zlatim detaljima.
Postojanost je solidna ukoliko ne jedete, očekivala sam manju s obzirom na tip karmina. Ne isušuje usne. Ne razliva se pa ga možete nositi i bez olovke. Lepo miriše.
,,Ruž za usne Ingrid Wonder Shine 294 Sadrži pigmente koji obezbeđuju dugotrajnost ruža  i  hranljive materije koje će učiniti vaše usne mekim i elastičnim.Zahvaljujući blagoj teksturi lako se nanosi,a vaše usne zablistaće punim sjajem."
Izvor


Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

1 comment :

  1. Boja karmina je predivna. Imam karmin u sličnoj nijansi i u opšte mi ne stoji, na žalost. Šteta što nije postojan. :/

    Poseti: Misseslandy

    ReplyDelete