SOCIAL MEDIA

Sunday, April 30, 2017

Essence noviteti

Kompanija essence me je obradovala divnim  paketom sa novim proizvodima. Oni ove godine slave 15. rođendan i ja im čestitam! Nakon što sam stekla prve utiske o novim proizvodima napisaću vam po par reči o svakom, a vi mi u komentarima recite šta vas najviše zanima kako bih znala kojim redom da objavljujem recenzije.




My must haves

Paleta senki koja je posebna po činjenici da vi birate koje će se nijanse tu naći, što je odlično jer u svakoj paleti koju sam imala postojala je ona jedna ili čak više senki koju nikad ne bih koristila.
Senke koje sam ja dobila su mi se dopale i ja sam sklopila svoju paletu koju možete videti na fotografiji koja sledi. Sve senke su lepo pigmentovane. Cena svake senke je 199 dinara.



 Eye&Face 01 glow for it

Multifunkcionalna paleta prelepih nijansi sa najvećim iznenađenjem, a to je hajlajter koji me je apsolutno oduševio. Kupila bih ovu paletu samo zbog njega. Cena ove palete je 549 dinara.



 Camouflage full coverage

Moj je u nijansi 05 ivory, postoji još jedna(tamnija) nijansa u ponudi.
Lepo prekriva podočnjake i nije svetao kao što deluje na prvi pogled.
Cena je 339 dinara.


 Glow&Care lakovi 

Dva laka sa kukui uljem koja neguju nokte. Dve lepe nijanse. Koštaju 239 dinara.
Tu je i nova lepa, crvena nijansa gel laka. Cena mu je 199 dinara.


Volume Stylist maskare

Curl&Hold sa voskom
LashExtension sa vlaknima
Koštaju 409 dinara. Obe maskare izduže moje trepavice i definišu ih. Nema grudvica ni preslikavanja. Prve essence maskare koje sam koristila i prijatno su me iznenadile.




 shine shine shine

Sjajevi koji daju efekat mokrih usana. Postojani su i ne lepe se.
Ko voli sjajeve, neka isproba. Cena je 269 dinara.



 Luminous mat bronzing powder

Moja verzija je verzija za svetliju kožu. Sastoji se iz dva kurga. Krug u sredini je svetlucav, a krug okolo je mat. Prirodno deluje i na mojoj svetloj koži.


Ove proizvode možete naći u Lilly i Dm objektima.

Šta vas najviše zanima?
Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

2 comments :

  1. Sve nas zanima, haha :). Pisi, a mi cemo svakako citati. Od noviteta imam samo jednu mono senku (That's Mauvie) i solidna je. Kristina

    ReplyDelete