SOCIAL MEDIA

Wednesday, June 7, 2017

Priprema za leto, Swedish Spa

Leto nam se približilo (i kalendarski) i poslednji je trenutak da krenemo sa odgovarajućom negom. Meni u tome pomaže Oriflame  Swedish Spa linija. Swedish Spa je, sada već, čuvena linija proizvoda koja je u stalnoj Oriflame ponudi. Ova linija sa đumbirom se sastoji iz tri proizvoda: pilinga, anti-celulit kreme  i ulja.




Piling

Najnežniji piling koji sam koristila  i najkvalitetniji, izuzetno je kremast i lepog mirisa. Koža je evidentno mekša nakon korišćenja. Mislim da će odgovarati i onima sa osetljivom kožom. Ovaj piling će biti pravi izbor za sve one koji ne vole grube pilinge. Ukoliko, pak želite jači piling, koristite ga na suvoj koži. Sadrži granule soli i ljuske badema, ulje đumbira i ulje slatkog badema. Hrani kožu tako da vam posle tretmana ne treba ni losion za telo. Čim ga potrošim, kupujem novo pakovanje. Sve preporuke.
Redovna cena mu je 1099 dinara, ali je često na akciji, kao i ostali proizvodi.


Ulje

Isto miriše citrusno kao piling i krema, koristila sam ga za telo posle svakog tuširanja i brzo ga koža upije. Važno je napomenuti da koža ne ostaje masna. Može se koristiti  iza lice i kosu. Ja sam ga, za sada koristila samo za telo i odlično hrani kožu. Za kosu se preporučuje kao tretman pre pranja U svom sastavu ima više ulja: ulje đumbira, ulje kokosa i ulje slatkog badema. Količina od 150 ml će dugo trajti.
Redovna cena je 899 dinara.

Anti-celulit krema

Nešto što vas, verovatno, najviše zanima. Moramo biti svesni činjenice da se pravi rezultati dobijaju tek kad uskladite negu, fizičku aktivnost, ishranu i dovoljan unos vode.
Ova krema se koristi ujutru i uveče. Podseća na gel. Malo hladi na početku, a nakon masiranja se oseća minimalno zagrevanje. Meni je važno da ne greje mnogo jer ne volim takve preparate. Koža veoma brzo upija ovaj gel.
Nakon jednog pakovanja, u mom slučaju, dolazi da malo manje vidljivosti na problematičnim delovima. Pakovanje mi je trajalo oko mesec dana. Zateže kožu i to je primetno.
Aktivni sastojci su ulje đumbira i kofein.
Cena je 799 dinara.

Priuštite sebi spa užitak i u kućnoj varijanti. Počnite od pilinga.

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

2 comments :