SOCIAL MEDIA

Friday, December 8, 2017

Jesenji favoriti

Vreme je da se svode računi kada je u pitanju ova jesen. Za ovu priliku sam izdvojila kozmetičke proizvode koje sam najviše i najduže koristila. Neke nove sam ostavila za zimske favorite kako bih imala vremena da ih istestiram na pravi način.






Golden Rose Dream lips olovka za usne, nijansa 530
Olovka taman onakva kakva treba da bude, tekstura za svaku pohvalu. Boja takođe odlična. Prava jesenja, zagasita bordo nijansa.

Smart lips olovke
Pisala sam o njima ovde. Kremaste u lepim bojama. Pogodne za svaki dan. Ne isušuju usne i daju im puniji izgled.


Golden Rose Metals hajlajter u nijansi 01
Ovaj hajlajter je stigao relativno skoro, ali ga koristim svakodnevno. Tečni hajlajter koji traje na licu ceo dan i ima intenzitet kakav volim. Uskoro vam predstavljam Metals kolekciju na blogu. Ne brinite, imaćete vremena da nabavite sve za praznike. :)


Farmasi BB karmini
Od mat karmina ove jeseni najviše nosim 01 i 03 nijanse BB karmina. Uz GR olovku dobijate idealnu kombinaciju sa ovim karminina. Recenziju pogledajte ovde.



Pupa Vamp Exception ljubičasta maskara
Jesen možda nije  pravo vreme, ali obožavam maskare u boji, najčešće kupujem plave, ali ovaj put sam se odlučila za ljubičastu. Pupa kao jedan od mojih omiljenih brendova je bio pravi izbor. Koristila sam već maskaru iz ove linije u crnoj boji koja je isto tako bila dobra. Možete je naći u Jasmin parfimerijama. Kada sam je ja kupila bila je na sniženju i koštala je oko 1000 dinara.


Burra okoloočna krema
Krema koju koristim drugi put i nastaviću i nakon što ovo pakovanje potrošim. Izuzetno prija mojoj koži. Velika preporuka.

Bioten dvofazni skidač šminke
Olakšava život. Nema  više ostataka od maskare nakon skidanja šminke. Ovaj preparat sam našla na sniženju i bio je oko 200 dinara.


Ilirija krema za ruke
Klasika. Krema koja ima dugu tradiciju i koja vam treba u domu. Recenziju pročitajte ovde.


Caudalie serum
Najbolji preparat za negu lica koji sam probala u poslednje vreme. Recenzija vas čeka ovde.


Haljina DressLily
Nije kozmetika, ali je haljina koja se definitivno isplati. Nosila sam je u raznim prilikama. Link do teksta sa fotografijama pogledajte ovde, a direktan link do haljine je ovde.


Imamo li neke zajedničke favorite? Šta je neizostavno ove jeseni kod vas?

Ksenija :)

Post a Comment