SOCIAL MEDIA

Sunday, July 17, 2016

Burra krem za zaštitu kože lica od sunca

Ono što nam je neophodno u ovim danima jeste krema za zaštitu od sunca. U moru ovih krema izdvojiću jednu. Danas ću vam predstaviti kremu koja je posebno namenjena koži lica, a koju ja koristim na svom osetljivom  licu sklonom mladežima.
Reč je o Burra kremu sa ektoinom. Sa viskokim zaštitnim faktorom (SPF 50) ova krema vam obezbeđuje da uživate bezbrižni u suncu.



,,Efikasna zaštita kože lica od sunca, bez parabena, mirisa i boja
BURЯA kreme sa zaštitu kože lica od sunca sa SPF30 i SPF50 štite od štetnog UV zračenja u širokom opsegu UVA i UVB uz pomoć kombinacije hemijskih i mineralnih filtera. Zahvaljujući formulaciji sa ektoinom, ši buterom, skvalanom i vitaminom E BURЯA kreme za zaštitu kože lica od sunca, štite od fotostarenja i prevremenog starenja. Ektoin je prirodna supstanca izolovana iz jedne vrste bakterija koja preživljava pod ekstremnim uslovima UV zračenja, temperature i saliniteta, a stabilizuje svoje ćelije sintezom ektoina. Ova supstanca štiti imuni sistem kože i ostvaruje dugotrajan efekat hidratacije.
Zbog formulacije bez parabena, mirisa i boja posebno su prilagođene za osobe sa svetlom, osetljivom i fotosenzitivnom kožom."Izvor
Kada otvorite kartosku kutiju videćete  plastično a pre svega praktično pakovanje sa pumpicom. Količina koju dobijate jeste 50 ml.  Sam krem je bele boje i prijatnog mirisa.
Kao i svaki proizvod sa visokim zaštitnim faktorom zahteva vreme da se razmaže. Za ove proizvode je bitno da ih nanosite u dovoljnoj količini, ne treba štedeti i naravno ponavljati postupak s vremena na vreme.
Prvi put, na početku letnje sezone, kada nisam ništa koristila na licu izgoreli su mi obrazi. Sa ovim kremom nisam izgorela.
Naravno, treba voditi računa o izlaganju suncu i sa zaštitinim faktorom.


 Ono što je zanimljivo pomenuti jeste da je u toku  nagradna igra koja traje i tokom avgusta.
Kada se fotografišete neki od proizvoda iz ove linije možete osvojiti lepe poklone.
Više o tome na Burra fejsbuk stranici.
Burra i ostale esensine proizvode možete naći u apotekama, kao i u Lilly objektima sa apotekom.
Često se održavaju promocije gde možete uzeti uzorke svih njihovih proizvoda i videti da li vam odgovaraju.
Ja sam sa svim Burra proizvodima koje sam probala bila zadovoljna. Pisala sam o dezadoransu i micelarnom losionu . Osim njih sam koristila i BB krem, okoloočnu kremu kao i specijalnu dnevnu kremu namenjenoj svojoj koži.
Iz Sun linije mi se mnogo dopada miris čokoladnog  suflea. On mi je sledeći na listi želja.

Šta najviše volite od Burra proizvoda?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)


3 comments :

  1. Videla sam ovu kremu kod par nasih jutjuberki..♥
    Super post☻

    Ja sam tvoj 80-ti citalac♥
    Ako zelis pogledaj i uclani se u moj blog
    http://smallwomenscorner.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Zanimljiva poslednja fotografija :) Sve pohvale za post :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete