SOCIAL MEDIA

Saturday, March 11, 2017

Black Seaweed peel-off

Crna morska trava peel-off

Ovaj tip maske već dugo želim da probam, međutim plašila sam se da nije agresivna za lice.
Kada sam dobila paket 7th Heaven maski, ova se našla na početku spiska za testiranje. Činjenica koja je doprinela zainteresovanosti jeste ta što je ova maska najprodavanija 7th Heaven maska za lice.



,, Seckana crna morska trava (sa velškog primorja) i mrvljena morska pasjakovina pomešane su da bi nastala naša crna peel-off maska. Morska detoksikacija koja će vašu kožu dubinski očistiti i sa nje oljuštiti prljavštinu i masnoće, iz nedelje u nedelju."

Ova maska je namenjena dubinskom čišćenju mešovite kože.
Maska je crna i nije mnogo gusta, lako se nanosi. Možete je nanositi prstima kao ja ili još bolje četkicom za maske. Miris je prijatan i podseća me na neki već poznat. Ja sam stavila tanak sloj koji se brzo osušio i bio spreman za odlepljivanje. Debljem, crnjem sloju treba više vremena da se osuši što ne treba da vas brine jer na pakovanju stoji da je vreme korišćenja 20-25 minuta. 

Ono što je najbitnije reći da nije bilo ničeg neprijatnog u samom procesu odstranjivanja maske. Nije bolelo, nije bilo efekta depilacije. Nije bilo crvenila.

Postupak sam ponovila na čelu, nosu i bradi-delovima na kojim mi je maska bila najneophodnija pošto mi je taj deo lica masniji.

Deliće maske koje nisam uspela da odlepim uklonila sam jednostavno tuferom sa vodom, nakon toga sam se umila.

Lice mi je nakon korišćenja ove maske bilo besprekorno čisto, a T zona nemasna.

Sve preporuke za ovu masku, kupovaću je u narednom periodu.

Prethodna maska o kojoj sam pisala i koja se našla u zimskim favoritima ima svoje mesto na blogu ovde.


Jeste li koristile crne maske?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

5 comments :

  1. veliki sam ljubitelj peel-off proizvoda i zaista sam ih dosta probala :) ovu crnu masku sam jedva nasla i mogu ti reci da je bas fino djelovala na moje lice, osjetila sam da je cisca, hidrirana i meksa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se sad dopadaju peel off maske, jedva čekam da probam sledeću :D

      Delete
  2. Ja koristim jedno 4 kesicu ove maske. Sada su na popustu 30% na hiper.rs, treba samo da se registrujes na sajtu 7th heaven i dobijas na mejl kod za popust, ako ne dobijete javite se, dacu vam ja moj, nije povezan sa mnom i ne dobijam pare od toga i sl.
    Ako imate masnu kožu obavezno probajte argan oil mud mask, i masku sa cokoladom i kafom. Sjajne su i jedna kesica je meni dovoljna ya tri upotrebe.

    ReplyDelete
  3. I am definitely taking inspiration from this, love your blog!! x You will like to see more fun from here.

    ReplyDelete