SOCIAL MEDIA

Saturday, April 4, 2015

Kokosovo ulje

Moj prvi post na blogu ce biti o Stillovom kokosovom ulju za kosu.
U poslednje vreme sve vise je u upotrebi kokosovo ulje. Pored svog divnog mirisa ima i pozitivna dejstva na kosu, kozu, nokte...
I ja sam resila da isprobam. U Idei sam naisla na Stillovom ulje. Bilo je vise bocica sa vanilom,cickovo ulje itd.
http://stevanstill.rs/page/?id=257#
U pakovanju ima 50 ml i sporo se trosi. Neguje kosu koja se posle koriscenja sija i meksa je. Meni se najvise svidja kako mirise. Obicno ga koristim pre pranja kose, nanesem ga na celu kosu i ostavim pola sata.
Kakva su vasa iskustva? :)

6 comments :

  1. Najcesce ovo nisu prava kokosova ulja, ali ima bar neku namenu da stiti kosu od spoljasnog uticaja. :) Preporucujem ti kokosovo ulje koje imas da kupis u prodavnicama zdrave hrane, 750 dinara je, 310 ml i bas se sporo trosi. Ja sam tek pola teglice potrosila za 6 meseci. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam na koje misliš, to mi je sledeća investicija :) Hvala :)

      Delete
  2. Ovo ulje se ništa ne razlikuje od onih uljanih seruma punih silikona. Kao što ti je rekla devojka u postu iznad, kupi to kokosovo ulje u teglici, čisto je, nerafinisano i predivno. Ja ga koristim za sve, i za ishranu i za negu, i zaista je čudotvorno.

    Ovo ulje ništa ne valja. Za zaglađivanje krajeva i neku zaštitu od spoljnih uticaja je ok, ali ne može pružiti nikakvu negu jer ima jako siromašan sastav. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam ostecenu kosu i primeti se razlika i sa ovim. Verujem da je to ulje bolje i planiram da ga kupim. Hvala na objasnjenju :)

      Delete
  3. evo i ja da ti "solim" pamet da ulozis u ono devicansko kokosovo ulje iz prodavnice zdrave hrane :) meni je kosa jako suva i bukvalno se rasplacem kad trebam da je ocesljam ali kad stavim to ulje cetka prolazi kao od sale ^^ ako nisi sigurna o kom ulju pricamo imas kod mene na blogu pa se upoznajte :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pogledala sam sad kod tebe,to je to koje sam nabavila u međuvremenu :D Samo još da počnem disciplinovano da koristim :D

      Delete