SOCIAL MEDIA

Friday, August 7, 2015

Oriflame

Danas par reči o Oriflame proizvodima koje sam koristila.


Četkice

Od njihovih četkica koristila sam dve za senke-jednu pufnastu i jednu pljosnatu , jednu za rumenilo i jednu za tečni puder.
Dugo su mi trajale. Došlo je vreme da ih menjam. Najmanje mi se svidela četka za rumenilo. Gruba je i njoj su prvoj počele da ispadaju dlačice. Bile su izuzetno povoljne i to je presudilo u kupovini.
Sada planiram da isprobam Blush.

Sunđer za šminkanje

Prijatno me je iznenadio. Koštao je samo 180 din. Odličan je. Efekat koji sa njim postignem ne mogu ni prstima ni četkom. Fino ujednači puder na svim mestima.
Kupiću ga ponovo.

Separator

Izuzetno korisna i simpatična stvar. Ko je manje spretan pomoći će mu-kao meni na primer :D

Smoky paletica senki

U tri nijanse braon. Dugo mi je trajala i koristila sam je svaki dan. Senke su bile lepo pigmentovane i trajne. Simpatično mi je bilo što na unutrašnoj strani ima sličica oka i obeleženo gde koju senku naneti.
Sad je nema u katalogu.

Set za obrve

Takođe se sastoji iz tri dela: svetlo braon senka, tamno braon i vosak. U pakovanju dolaze i dve male četkice. Sa proizvodima za obrve generalno imam problem. Svaki mi daje veštački izgled osim Artdeco flomastera. Tako da kad stavim nešto stavim njega.
Iz tog razloga  neću više kupiti ovaj set.

Wonder lash 5 in 1 maskara

Spada u moje omiljene. Ima  gumenu četkicu koja fino izdužuje trepavice.Osim toga  povoljna je , oko 400 din. Kupovala sam je više puta i nastaviću. Preporuka za ovu maskaru-odlična je.

Krema za stopala sa mirisom mente i kivija

Prelepo miriše i lepo hidrira.

Love nature set za negu lica

Kupila sam ga na nekom sniženju. Platila sam 500 din sva tri proizvoda. Tonik, gel i kremu. Krema je lagana i osvežavajuće miriše. Ovaj set pruža solidnu negu. Ne isušuju kožu ni tonik ni gel. Nikakve iritacije mi nije izazvao. Moja koža je mešovita.

Sprej za lice sa mirisom krastavca

Osvežava ali nemam naviku da ga koristim. Par puta sam ga naprskala.

Komplet nakita i sat su takođe Oriflame.

Parfem koji sam koristila je Tenderly i bila sam zadovoljna. Miris je svež i neopterećujući. Cvetna kombinacija je savršena za proleće.

Favoriti su mi sunđerčić i maskara.

Često naručujem njihove proizvode. Sada čekam sjaj za usne i javljam utiske čim isprobam.

Koristite li vi Oriflame? Šta mi preporučujete?

Do čitanja

10 comments :

  1. Koristila sam maskaru i mislim da je odlicna za leto..Lepo ih rasceslja i da im boju, totalno neki prirodan look... Probaj mleka ya tela u onim kao teglicama, prelepo mirisu! :*

    ReplyDelete
  2. Ja nisam probala još ništa, to jest jesam kao klinka ali se ne sećam, sad sam dobila nedavno neku kremu za područje oko očiju i balzam za usne pa javiću ti kad isprobam :)

    ReplyDelete
  3. Moram reci da nista od ovoga nisam probala, ali planiram da probam sundjercic za sminkanje.

    ReplyDelete
  4. Nista nisam probala ali cetkice i sundjer idu na listu za kupovinu :D <3

    ReplyDelete
  5. Isprobala cetkice,sundjercic,separatore iz neke starije kolekcije imam i potpuno se slazem sa tobom, a i love nature kolekcija im je fina, koristila sam kamilicu i ok mi je bila,a takodje imam kombinovani tip koze.Ogrlica je divna,a sat me je prijatno iznenadio,obicno ne obracam paznju na njihove satove,ali ce se to po svemu sudeci promeniti :-)

    ReplyDelete