SOCIAL MEDIA

Thursday, July 30, 2015

Potrošeno

Zdravo svima :)

Danas par reči o potrošenim proizvodima. :)



 Pantene  Intensive fortifying masque-thick & strong

Ovo je jedna od mojih omiljenih maski za kosu. Kupila sam je u Lilly-ju po ceni od 533 din. Ovo mi je ne znam koje pakovanje po redu. Namenjena je slaboj i tankoj kosi.Vreme delovanja je 2 min. Lepo miriše. Dolazi u pakovanju od 200 ml. Kosa je primetno mekša što se oseti prilikom ispiranja.

Tesori d Oriente-Lotosov cvet gel za tuširanje


Ovaj gel sam dobila na poklon.Divno miriše,podseća me na neki parfem koji sam koristila. Pakovanje je 250 ml. Ne isušuje kožu. Sada cela soba miriše na njega :D

Nivea mleko za skidanje šminke


Ovo mleko sam koristila stalno dok nisam počela da kupujem micelarnu. Namenjeno je normalnoj i mešovitoj koži. Koštalo je 489 din u Jasminu. Iz kolekcije je Aqua effect. Dnevna krema iz te kolekcije mi je omiljena. Pakovanje je od 200 ml i dugo traje. Lepo uklanja šminku, naročito maskaru. Piše da uklanja i vodootpornu maskaru ali ja ih ne koristim.

Lycia tračice 

Nešto o čemu sam već pisala . Koristim ih godinama, Odlične su. često su na akciji u Liliju.

Bourjois Healthy Mix


Najbolji puder koji sam imala. Ovaj je najsvetliji-52 Vanilla. Ima roze podton. Koristila sam i 53 on vuče na žuto. Zaslužio je svoje mesto na blogu ovde

Eveline 8 in 1

Sredstvo za jačanje noktiju koje mi je jedino pomoglo da već neko vreme imam lepe nokte. Sada ga koristim kao bazu. Nokti se ne lome kao ranije,čvrsti su. I on ima svoje mesto na blogu ovde

Trussardi My Name 

Sada je na sniženju u Jasminu- 30 ml za 4400 din. Jedan lep, letnji  i lagan parfem. Ja najviše osećam donje note- mošus i vanilu ali je to izuzetno nežno.
Evo šta kaže proizvođač:

,,Nakon muškog mirisa My Land iz 2012. godine, kuća Trussardi predstavlja parfem My Name kao njegov ženski partner. Oba parfema inspirisana su italijanskim životnim stilom, posebno gradom Milano. My Name izlazi u septembru 2013. Ciljna grupa su mu žene između 25 i 45 godina. Miris je svež, cvetan i nežan. Otvara se belim ljubičicama i heliotropom. U srcu su note jorgovana i mošusa, koje sledi baza vanile i suvog ambera. Arhitekta Antonio Citterio dizajnirao je bočicu parfema. Gaia Trussardi, kreativna direktorka brenda i četvrta generacija porodice koja je osnovala ovu kuću, pojavljuje se kao reklamno lice. Video režira Gabriele Salvatores. Miris je dostupan kao 30, 50 i 100 ml Eau de Parfum.
  • Gornje note: bela ljubičica, heliotrop
  • Srednje note:jorgovan, mošus, kala
  • Donje note:amber, vanila."

Koristite li nešto od ovih proizvoda :) ?

Do čitanja

6 comments :

  1. Bourjois Healthy Mix želim već neko vreme da probam ali nikako da nađem sebi odgovarajuću nijansu. :( :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja često ne mogu da nađem jer mi i najsvetliji bude taman :D Leti je bolje :D

      Delete
  2. Ne pikam kupanje bez tesori orhideje!!!! :DDDDDDDDDDD

    NAJBOLJI JE IKAD!

    ReplyDelete
  3. Ja koristim Lycia trake, ali one Sensitive, super su. Nedavno sam probala i Velnea, u prvi mah mi se ucinilo da su dobre kao i ove, a jeftinije su, ali ipak su mi Lycia nezamenljive. Eveline 8 u 1 treba da nabavim. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dobar je 8u1 samo ne sme na mnogo oštećene nokte, posle gela na primer. Treba sačekati :)

      Delete