SOCIAL MEDIA

Thursday, November 12, 2015

Max Factor Velvet Volume maskara

U poslednje vreme mi se sve više kupuju maskare. Otvorim više od jednom pa se pokajem :D
Maskara koja mi je privukla pažnju i koju sam želela da probam od kad se pojavila jeste Max Factor Velvet Volume maskara koja vam obećava efekat veštačkih trepavica. Već dugo želim da uvežbam stavljanje veštačkih trepavica ali mi ne polazi za rukom i pomislila sam da je ova maskara prava stvar.



Evo šta kaže proizvođač:

"I dok se moderne žene sve češće okreću glamuru uz minimalan trud, potraga za „Pravom maskarom“ je okončana. Max Factor predstavlja svoju najinovativniju maskaru do sad, za pune i zavodljive trepavice koje nikad ne deluju prenašminkano. Kao najnoviji član popularnog False Lash Effect butika, NOVA Velvet Volume Maskara obavija trepavice mekim, baršunastim volumenom. Max Factor zna da žene širom sveta žele pune i guste trepavice, ali i da mnoge maskare za povećanje volumena čine trepavice krutim i lako lomljivim. Danas je Max Factor pronašao rešenje za isticanje prirodnih trepavica, kombinujući novu ’Lavish Volume’ četkicu sa mus formulom koja sadrži prirodan pčelinji vosak: rezultat je Velvet Volume False Lash Effect maskara koja pruža trepavicama baršunast i taman izgled uz maksimalan volumen, posle samo jednog nanošenja."



Da li je moja potraga za "Pravom maskarom" okončana?

Ovu maskaru možete naći u Jasmin parfimerijama. Njena cena iznosi 1869. din. Kada sam je ja kupila bila je na sniženju.
Četkica je gumena i izuzetno mi se dopada.

Kada sam je prvi put stavila malo sam se uplašila jer je struktura maskare bila gušća. Ovo je generalno sa Max Factor maskarama, 2000 kalorija isto ima gušću strukturu. Svaki put se prepadnem da mi nije ostala otvorena.
Ono što je najbitnije jeste sam efekat koji ova maskara pruža vašim trepavicama.

Ova maskara me je oduševila, jeste skuplja ali možete videti da je odlična.
Ne razmazuje se,stoji satima. Ne smeta očima.
Slobodno mogu reći da mi je bolja i od 2000 kalorija.

Jeste li probale ovu maskaru? Koja je vaša omiljena?

Do čitanja :)

4 comments :

  1. Deluje mi bas obecavajuce, nisam je probala ali mi definitivno nju uzimam cim potrosim ove moje, jer ne ide vise da gomilam maskare po kuci :D Efekat je odlican, bas mi se dopada! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam odlučila da ne gomilam više :D Odlična je :)

      Delete
  2. Probala sam je i stvarno je super! Sviđa mi se kako ne slepljuje trepavice, što mi je bitna stavka. :)

    ReplyDelete