SOCIAL MEDIA

Thursday, April 14, 2016

Potrošeno #5

Došlo je vreme za novi post na temu potrošenih proizvoda. Nisu tu svi koje sam planirala,  ali ići će u sledećem. Nešto sam zaboravila da slikam, nešto sam izgubila, nešto zaboravila. Na broju su  važni proizvodi o kojima želim da vam kažem par reči.




Što se tiče nege kose, potrošila sam Alfaparf masku za kosu. Ova maska mi je bila dobra, ali ništa specijalno se nisam oduševila.

Što se tiče nege lica, potrošila sa Cera di Cupra, ko zna koje po redu,  mleko za čišćenje. Uvek ga imam. Uz njega sam potrošila i Oriflame Love Nature tonik za lice. Bila sam zadovoljna ovim tonikom. Dobar je za mešovitu kožu, kakva je moja. Sada koristim takođe Oriflame tonik, ali NovAge True Perfection tonik. Još mi je bolji nego Love nature. O NovAge liniji sam pisala OVDE.

Na redu je nega tela.
Potrošila sam Balea Sail away kremu koju sam najviše kupila zbog pakovanja i vukla mi se od tad po kući. Univerzalna krema, sa kojima ja nikad ne znam šta ću.
Sabi Handmade kokos puter je prelep i pisala sam o njemu OVDE.
Žao mi je što ga nema više. :(
B.U. dezadoransi su moji omiljeni i stalno ih kupujem. Ovaj B.U. Wild odlično miriše i pouzdan je.
Avon footworks krema za stopala sa mirisom lavande. Volela sam ovu kremu zbog mirisa i divne lila boje.

Od šminke sam potrošila Burra BB tonirani krem u nijansi Medium. Odlična bb krema koja vam je dovoljna da osveži lice i ujednači ten.
Dve maskare koje spadaju u moje omiljene - Max Factor 2000 calorie i Oriflame Wonder Lash. Ako moram da biram, glas ide Oriflame maskari koja mi je broj jedan. Odlično produži trepavice, ne slepi ih i da im volumen. Izuzetno je povoljna, a kvalitet je odličan.

Kada pronađem šta mi nedostaje od praznih pakovanja, javljam vam se sa novim postom.

Da li ste koristile neke od ovih proizvoda?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :) 



10 comments :

  1. Imam Cera Di Cupra kremu, mleko za čišćenje lica nisam probala. Da li si pisala o mleku? Ako može link. Volela bi više da pročitam o mleku... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam pisala, biće recenzija :)Za sad ukratko: Imam mešovitu kožu. Ovo mleko mi ne zamasti lice, a lepo uklanja šminku. Nema problema ni sa šminkom na očima, maskarom u prvom planu što zna nekada da bude problem sa ostalim sredstvima za skidanje šminke :)

      Delete
  2. Obe maskare su odlicne, koristila sam i jednu i drugu, super rade posao, a cena je povoljna :)

    ReplyDelete
  3. Koristila sam ovaj Oriflame tonik i fin je bio, vrlo prijatan na licu. Nisam znala da je Wonder Lash maskara dobra, posle tvojih reci uzecu je u obzir za kupovinu :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Često je na sniženju pa tad treba iskoristiti priliku :)

      Delete
  4. Mislim da nema osobe koje nije koristila B.U. dezodoranse.
    Ja korisitm Oriflame Pure Skin tonik, ovaj što si ti koristila nisam probala. Generalno Oriflame kozmetika je dobra, i pristupačna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volim ih iz tog razloga-kvalitetni, a pristupačni :)

      Delete
  5. Kakva je pokrivna moc burra tonirane kreme i koja joj je bila cena, ako se secas? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokrivna moć je dobra ako uzmemo u obzir da se radi o bb kremu. Najbolje je da uzmeš tester za početak. Stalno imaju promocije Burre po apotekama :) Cena je oko 1000 din.

      Delete