SOCIAL MEDIA

Friday, May 27, 2016

Burra Sun

U prijatnom ambijentu kluba Koketa, na Adi, predstavljena je Burra Sun kolekcija proizvoda za sunčanje. Osim toga, proglašeni su Elite Model Look finalisti.
Ovom prilikom vam prenosim deo atmosfere i informacije o kolekciji.



Kolekciju čine:


Burra Sun cream SPF 30 with ectoin 50ml i Burra Sun cream SPF 50 with ectoin 50ml
Efikasna zaštita kože lica od sunca, bez parabena, mirisa i boja

BURЯA kreme sa zaštitu kože lica od sunca sa SPF30 i SPF50 štite od štetnog UV zračenja u širokom opsegu UVA i UVB uz pomoć kombinacije hemijskih i mineralnih filtera. Zahvaljujući formulaciji sa ektoinom, ši buterom, skvalanom i vitaminom E BURЯA kreme za zaštitu kože lica od sunca, štite od fotostarenja i prevremenog starenja. Ektoin je prirodna supstanca izolovana iz jedne vrste bakterija koja preživljava pod ekstremnim uslovima UV zračenja, temperature i saliniteta, a stabilizuje svoje ćelije sintezom ektoina. Ova supstanca štiti imuni sistem kože i ostvaruje dugotrajan efekat hidratacije.Zbog formulacije bez parabena, mirisa i boja posebno su prilagođene za osobe sa svetlom, osetljivom i fotosenzitivnom kožom.


Burra Sun Body Milk SPF 15 i Burra Sun Body Milk SPF 30

BURЯA Sun mleka za zaštitu kože tela od sunca sa SPF15 i SPF30 štite od štetnog UV zračenja u širokom opsegu UVA i UVB uz pomoć kombinacije hemijskih i mineralnih filtera. Formulisani su na bazi ektoina, ši butera, skvalana i vitamina E. Ektoin kao prirodna supstanca doprinosi zaštiti imunog sistema kože i dugotrajnoj hidrataciji.
Čokoladno mleko za telo moram isprobati, odlično deluje :)




Na samoj prezentaciji moglo se dosta naučiti o štetnosti UVA i UVB zraka. Imale smo priliku da pogledamo kratak film o tome kako naša koža izgleda bez kreme za sunčanje i sa kremom pod lampama, i koliko je u stvari izložena štetnim uticajima. Takođe, smo mogle da  svoj fototip kože. Moj fototip je germanski, što znači da moram  naročito da vodim računa o zaštiti od sunca. Vrlo lako izgorim, a teško tamnim.
Osim edukacije bilo je tu i  je Burra koketela  i ukusnih sladoleda.

Izvor




Dobile smo priliku da isprobamo kremu za lice sa zaštitnim faktorom 50+, o kojoj ću vam pisati.

Zapitamo li se nekada koliko štetimo svojoj koži izlažući je prekomerno suncu?
Da li smo zavisni od želje da imamo preplanuli ten?

Budite bezbrižni na suncu uz Burra Sun! :)

Kompletan Burra asoritiman pogledajte OVDE. O Burra proizvodima sam pisala OVDE i OVDE.

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)



7 comments :

  1. Vidi se da je bilo baš lepo druženje, ovi sladoledi mi deluju baš ukusno! :D Proizvodi mi se dopadaju, moraću i ja nešto da isprobam. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sladoled je bio super :D Probaj, sve što sam koristila je bilo odlično :) :*

      Delete
  2. hvala na pracenju
    pratim takodje
    http://littleobsessionsbyv.blogspot.ba/

    ReplyDelete