SOCIAL MEDIA

Wednesday, October 5, 2016

My Destiny

Pod sloganom ,,Jedinstven. Poput vas." iz kompanije Oriflame nam stiže parfemska voda My Destiny. Ono što je posebno i što ovu parfemsku vodu izdvaja od ostalih jeste činjenica da ne postoje dve iste bočice u kojima parfem dolazi odnosno bočicu kakvu vi imate nema niko. Ako mene pitate, ovo je odlična ideja koja celoj priči daje posebnost. Svaka bočica je obojena zelenom bojom u vidu vrtloga po uzoru na boju kamena turmalina.




 Turmalin je odabran kao sastojak za miris jer njegovi kristali imaju jedinstven protok energije poznat po tome što se smatra da podiže samopouzdanje.
Kada je o pakovanju, reč dodala bih da je i kutija u kojoj se nalazi parfem odlično urađena. Kada skinete poklopac unutrašnost kutije se otvara poput cveta u kojem je u sredini parfem. Pravi je izbor ako vam je potreban poklon za nekoga.





Note koje se javljaju u ovoj parfemskoj vodi jesu:

gornje: grejpfrut, borovnica, cvet lotosa
srednje: božur, cvet pomorandze, kajsija
bazne: vanila, pačuli.

Tvorac parfema je Sophie Labbe koja se radila za mnoge poznate kuće kao što su Gucci, Bvlgari...
Zaštitno lice za region je Nina Badrić.


Meni se My Destiny izuzetno dopada. Dopada mi se miris i činjenica da je postojan. Preporučujem vam da kontakirate svoje Oriflame konsultante i isprobate tester, verujem da će vam se dopasti kao i meni.
U aktuelnom katalogu cena ove parfemske vode iznosi 2499 dinara.

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

2 comments :

  1. Ne pamtim kad sam zadnji put prelisala Oriflame katalog, ne znam zasto sam ih zapostavila... Moram da pohvalim fotke, odlicne su. Mnogo mi se dopada dizajn ambalaze parfema, deluje luksuzno :)

    frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete