SOCIAL MEDIA

Wednesday, October 26, 2016

K piling

U tržnom centru Stadion organizovan je vikend posvećen zdravlju i lepoti - ,,Beauty and Health" vikend. Tokom ova dva dana održano je upoznavanje sa blogerkama, predstavljen theBalm brend...
Ovaj događaj sam iskoristila kako bih kupila K piling koji već dugo želim da isprobam.K piling je proizvod o kojem sam čitala hvalospeve kod velikog broja devojaka.
Reč je o piling od prirodnih sastojaka: kafe, cimeta, žutog sećera i kokosovog ulja.


Počevši od samog pakovanja, od početka mi se dopadala ideja nalepnice sa leksemom piling i svim njenim značenjima.
Pakovanje sadrži g proizvoda 100g. Rok upotrebe je dva meseca. Preporučuje se korišćenje par puta nedeljno na mokroj koži.
Koštalo je 350 dinara.

Kada otvorite dominira miris kafe kroz koji se provlači miris cimeta. Pri nanošenju pojačava se miris cimeta. Postoji još jedna verzija ovog pilinga. Razlika je što u njemu osim ovih sastojaka imate i kakao, morsku so i bademovo ulje. Ta verzija je nešto skuplja.

Sve pohvale za devojku koja stoji iza ovog proizvoda. Ljubaznost i profesionalnost na delu. Sve pohvale za ideju i inovativnost.

Moji utisici o ovom proizvodu su pozitivni, ispunio je moja očekivanja. Posle korišćnjenja koža je izuzetno meka. Koristila sam ga za sada samo na telu, ali nije agresivan kao što zna da bude slučaj sa pilinzima. Ako je neko koristio i za lice neka mi napiše svoje utiske.
Jeste li probale K piling i kakvi su vam utisci?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

10 comments :

 1. Jesam,odlican je,posebno zbog manjka vremena,pa posle tusiranja,koza deluje izuzetno hidrirano...te se ne moram mackati kremama

  ReplyDelete
 2. Nisam, ali već neko vreme želim da ga probam. :)

  ReplyDelete
 3. Nisam ga probala, ali sam takođe čula mnogo pozitvnih utisaka o njemu. :)

  Fashion, Beauty and Style

  ReplyDelete
 4. Obozavam ovaj piling. Koristim ga i za lice, a imam masnu kozu sa bubuljicama,i nemam nikakve reakcije na piling. Kad god perem kosu koristim ga i na licu. Zbog kokosovog ulja koza je nakon njega hidrirana i nema potrebe za mackanjem.

  ReplyDelete
 5. moram probati ovo izlgeda sjajno!
  http://highheelpoodl.blogspot.rs/

  ReplyDelete