SOCIAL MEDIA

Wednesday, January 3, 2018

Made to sparkle

     U prodaji je nova Made to sparkle essence kolekcija. Ovo je prava praznična kolekcija, a nju čine: kesica iznenađenja, paleta hajlajtera, tečni hajlajter, ajlajner, ogrlica, olovke za oči, lak za nokte sa šljokicama, metalik karimi.




Pokazaću vam šta mi je to stiglo iz ove kolekcije.



Kesica iznenađenja
01 shine bright like diamond

Proizvod koji je definitivno privukao najveću pažnju i vrlo je fotogeničan. U kesi prepunoj šljokica čeka vas sjaj za usne. Ovaj sjaj je veoma diskretan, ko ne voli da sija previše, ovaj sjaj je pravi izbor. Daće usnama samo blag sjaj, kao balzam sa ponekom sjajnom česticom. Miriše lepo i prijatan je na usnama.
Lep je poklon zato sam ja i kupila još jedan i poklonila jednoj od vas. Uskoro vas čeka još takvih poklona, pa me pratite na FB i IG.  Košta 279 dinara.



Tečni hajlajter
01 oh, it s  so glow!

Možete ga mešati sa puderom ili koristiti samostalno. Ja ga koristim za jagodice. Izuzetno je redak. Ima veoma lep miris. Kada ga razmažete ostaje gomila sitnih roze čestica koje se lepo presijavaju. Možete ga koristiti i za telo, takođe samostalno ili pak pomešanog sa losionom. Pakovanje je od stakla i ima pipetu.
Košta 529 dinara.


Paleta 
01 don't let anyone ever dull your sparkle
Paleta ima četiri pastelne nijanse. Intenzitet boje je karakterističan za essence senke, na fotografiji koja sledi vidite kako boje izgledaju na ruci, na kapcima su svetlije. Koriste se kao hajlajter ili završni sloj kako bi transformisale boju bazne senke. Mogu se koristiti na kapcima, obrazima i usnama. Ne truse se. Sve nijanse lepo svetlucaju. Najviše sam koristila senku u boji zlata. Kada su senke ovog tipa u pitanju, uglavnom se pre odlučujem za bele i zlatne tonove.
Košta 529 dinara.



Metalik karmini
01 star of the party
02 get some sparkle on


Dve nijanse roze-zlatna i bakarna.Ova dva karmina su me veoma pozitivno iznenadila postojanošću. Odlično izgledaju na usnama, naročito svetliji i nosila sam ga svakodnevno. Tamniji sam nosila uglavnom uveče. Ovi karmini su najbolji essence karmini koje sam probala. Ne isušuju usne, ne preslikavaju se.

Koštaju po 379 dinara.

02 get some sparkle on (levo) i 01 star of the party (desno)

Ukoliko bih morala da se odlučim za jednu stvar iz kolekcije, bili bi to karmini. Preporuka da ih probate.


Ovu kolekciju potražite na lilly i dm prodajnim mestima.



Da li ste videle ovu kolekciju i kako vam se čini? 


Ksenija :)


8 comments :

  1. Predivna kolekcija, odusevljena sam. Nijanse seki su predivnee.

    Novi post na mom blogu
    https://smallwomenscorner.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Divni proizvodi! 🙈❤️🌸

    ReplyDelete
  3. Sljokice obozavam, sta ima veze sto je Nova godina prosla!😍❤️

    ReplyDelete
  4. Obožavam Essence ali nisam nažalost probala tu kolekciju još uvek...

    www.infashionchains.com

    ReplyDelete
  5. wow stvarno predivna kolekcija pola toga nisam jos ni oprobala. Definitivno se moram baciti na posao izstraživanja i testiranja :) hvala na korisnim savjetima draga.

    ReplyDelete