SOCIAL MEDIA

Sunday, March 20, 2016

Pupart #4

Pupa je jedan od mojih omiljenih brendova, ako  ne i omiljeni. Sve što sam koristila od njihove šminke bilo je odlično, i maskare,  i palete i sjajevi za usne. Kao veliki fan Pupa kozmetike bila sam oduševljena Pupart paletama. Odlučila sam se za varijantu 4. Delovala mi je kao najbolji izbor zbog najraznovrsnijih nijansi, osim toga delovala je najupečatljivije od svih. Takođe, možete birati između nude varijante, lila varijante i rozikastih tonova. Ukupno je 8 paleta.
Cena je 2909 din u Jasmin parfimerijama.
Pakovanje je elegantno.Teži 9 g. Dobijate i mali vodič kako se našminkati sa bojama iz koje palete.

Pupart




Opis proizvoda:
,,Neodoljive palete senki za predivan dnevni i noćni izgled, omogućavaju kreiranje različitih efekata: mat, satenski, svetlucav i sedefast. Paletom od 9 senki za oči, sa savršeno uklopljenim bojama, možemo kreirati izgled za svaku priliku: prirodan, otmen, zavodljiv ili glamurozan.Tekstura je svilenkasta i kremasta zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenta koji su tretirani silikonom i omogućavaju besprekorno stapanje sa kožom i nijansiranje. Formula je obogaćena specijalnom kombinacijom antioksidantnih sastojaka prirodnog porekla (vitamin E, C i lecitin). Sintetički polimer stvara prijanjajući film koji obezbeđuje postojanost šminke. Pakovanje sadrži i četkicu čije su čekinje od prirodne dlake. Oftalmološki ispitan proizvod."


Pupart
Pupart


Pupart swatches

Pupart swatches

U pakovanju dobijate 9  senki i četkicu. Četkica me je veoma obradovala.  Četkica nikad dosta, a zgodno je imati neku u paleti.
Senke su uglavnom šimeraste.
Koristim ih bez baze. Na slikama su takođe bez baze i to je taj intenzitet koji dobijate. Lepo su pigmentovane. Koristim ih svakodnevno. Najviše koristim najsvetlije. Crnu koristim za večernje varijante.
Plave i zelene su odlične za proleće.

Prvu koristim za uglove i ispod obrva, odlično je pigmentovana. Najviše je koristim.
Druga je divna šampanj boja. Nezaobilazna u šminkanju.
Treća po redu je mat braon i odlična kao prelazna nijansa.
Četvrta je najintenzivnija posle crne. Mešam je sa zelenim senkama.
Peta je zelenkasta i često je nosim.
Šesta je prelepa sivo-šampanj boja.
Sedma je veoma zanimljiva mešavina plave i zelene, morska nijansa.
Osma je tamno braon, koristim je uveče.
Deveta je natamnija i najmanje je koristim.

Zadovoljna sam postojanošću, ne mrdaju  i ne gube na intenzitetu tokom dana. Ne truse se.
Ukoliko vam treba paleta svratite do Jasmin parfimerije i pogledajte ove Pupart palete uživo, sigurna sam da ćete naći neku za sebe.

Volite li Pupa šminku? Šta biste mi preporučile?

Pozdravljam vas do čitanja :)

6 comments :

  1. Jako lijepa paleta, nesto mi se cini da im pigmentacija nije jaca strana. Imam nekoliko Pupa sjena i strasno se truse... XDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zelene i plave su intenzivne dosta za moj ukus :D

      Delete
  2. Dugo merkam paletice, valjda ću se konačno odlučiti! :)

    ReplyDelete
  3. Meni ne deluje pigmentovano,čak mi liči na one kineske palete,a cena nije mala doduše Pupa je poznata po jakim cenama.Lepo je što su stavili četkicu,nadam se da je dobra-korisna.
    Lepa ti je ova cvetna sličica,nekako me podseća na Uskrs. :)

    ReplyDelete