SOCIAL MEDIA

Tuesday, June 7, 2016

Catrice All Matt Plus

Konačno nam je stigao Catrice brend! Za sada ga možete naći u sledećim objektima.
Odmah sam otišla da vidim šta se može kupiti. Bile je velika gužva zbog otvaranja i popusta u objektu u zgradi Beograđanke, pa nisam stigla mnogo da razgledam. Kako mi je puder bio neophodan, odlučila sam da budem racionalna i kupim samo to. Dvoumila sam se između Nude Illusion i All Matt Plus.  Cenovno su slični, ali kako je toplo vreme pomislila sam da je ovaj  bolje rešenje. All Matt je sa sniženjem koštao 730, a bez 849 dinara. Odlučila sam se, naravno, za najsvetliju nijansu-010 Light Beige.Očekivala sam solidan puder. Međutim, slobodno mogu reći, ovaj puder me je oduševio!

Što se samog pakovanja tiče, dopada mi se staklena bočica. Ovaj puder dolazi u pakovanju od 30 ml.


Miris je prijatan, nije jak. 
Iako je reč o najsvetlijom nijansi, nemojte pomisliti da je puder kreč-beo. Ova nijansa je nežna, bež. Lepo se stapa sa kožom, nema razlike između vrata i lica. Dosta dobrih pudera mi nije odgovarala upravo zbog toga.


Lepo se razmazuje. Ja ga nanosim prstima i zadovoljna sam rezultatom koji se postiže na taj način.
Na pakovanju je naznačeno da traje do 18 sati. Toliko nisam držala šminku na licu, ali ceo dan izdrži (od ujutru do uveče) Ne treba mu fiksiranje. Ne topi se. Nema prosijavanja. Ne postaje narandzast, što mi se često dešavalo.

Preporučujem vam ovaj puder!

Sledeći u planu su mi, dosta hvaljeni, korektori i ruž, naravno. :)


Šta biste mi preporučile od Catrice brenda?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

2 comments :