SOCIAL MEDIA

Monday, December 5, 2016

Burra mleko za telo

Do sada ste svi čuli za Esensinu Burra liniju kozmetike. Reč je o kvalitetnoj kozmetici koja se proizvodi u Srbiji. Ja sam isprobala sve njihove proizvode i svaki je bio odličan. Koristila sam  i koristim micelarni losion, ne samo kada skidam šminku već i ujutru. Koristila sam i koristim BB krem, za koji vam dugujem recenziju. Tokom leta lice sam štitila kremom sa zaštitnim faktorom 50. Koristila sam i prirodni mineralni dezadorans i krem za područje oko očiju. Posebno mi je draga bila personalizovana krema za lice koju smo dobili na prvom upoznavanju sa ovim brendom.

Na red je došlo i mleko za telo.




U toku leta mi se desilo da mi je koža bila izuzetno suva i našla sam tester ovog mleka i razlika je bila velika od samo tog jednog testera.
Sada kada imam veliko pakovanje i koristim duže prenosim vam utiske.
Pakovanje u obliku tube ima 200 ml mleka, iako je moj  subjektivni osećaj da ima duplo više. Preko ovog pakovanja dolazi kartonsko. U kutiji se pored mleka nalazi i uputstvo za upotrebu sa detaljnim objašnjenjima koja se tiču kože, mleka, aktivnih sastojaka.
Ovo mleko je namenjeno nezi  normalne do suve kože koju štiti i regeneriše, pruža intenzivnu hidratacijau.
zahvaljujući tome  što  sadrži ši puter, kokosovo ulje , kakao puter, ureu, arganovo ulje, skvalen, bademovo ulje. Ne sadrži parabene.


Prijatno miriše, miris je lep i nenametljiv, nije veštački i ,,ne guši". Ne masti kožu što je važno kada žurite. Moja koža ga momentalno upija.
Imate sve preporuke za ovo mleko za telo.
U Srbotrade apoteci ovo mleko košta 693 dinara.

Koristite li Burra kozmetiku?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija 😃

4 comments :

  1. Burra mleko za telo obožavam....bilo mi je od ogromne pomoći letos na moru kada me sunce lepo spržilo :)

    ReplyDelete