SOCIAL MEDIA

Saturday, February 25, 2017

7th Heaven

Kompanija Montagne Jeunesse, iz Velike Britanije, se bavi proizvodnjom 7th Heaven maski za lice, maski za oči, maski za stopala, maski za muškarce.

Maske nisu testirane na životinjama. Većina ih ne sadrži gluten. Mogu ih koristiti i vegetarijanci i vegani.
Sastoje  se sastoje iz sledećih sastojaka: aloe vera, manuka med, bobice, nar, đumbir, kokos, minerali Mrtvog mora, čajno drvo, morske alge i morska trava, kakao i ši puter, noćurak, zeleni čaj.

Maske za lice dolaze u više varijanti: blato maske, peel off maske, samozagrevajuće maske,  piling maske, maske na tkanini sa serumom, maske na tkanini sa glinom.



Možete ih kupiti u kesicama ili tubama.

Ja ću vam pisati upravo o maskama za lice u okviru projekta Godinu dana maskiranja. Naime, svakog meseca ću vam predstaviti po jednu masku.

Tea Tree&Spearmint


Namenjena je svim tipovima kože.

Prvo što sam primetila kada sam otvorila pakovanje je miris nane. Miris je intenzivan, ali meni se dopada. Podseća na miris paste za zube.

Maska je na tkanini, tačnije tkakina je natopljena serumom koji je bezbojan. Ovu masku iz tog razloga možete koristiti samo jednom.


Kada stavite masku na lice osetićete hlađenje koje će trajati dok je ne skinete. U trenutku ćete  se osetiti svežije i odmornije. Uvek prednost dajem maskama i kremama koje hlade. Proizvodi sa efektom zagrevanja mi ne odgovaraju.
Na pakovanju stoji da je vreme korišćenja 1-10 minuta. Ja sam masku na licu držala 7 minuta.
Kada sam je skinula nije bilo crvenila niti iritacija bilo koje vrste. Lice je delovalo svežije i osećala se blaga zategnutost.



Posle samo jednog korišćenja ne mogu vam reći kakav je efekat koji ćete dobiti posle dugoročnog korišćenja ove maske. Ono što se meni dopalo, pre svega, jeste što meni ova maska nije izazvalo crvenilo kao što mi se desilo par puta sa maskama drugih proizvođača. Posle korišćenja sam se osetila svežije i odmornije.

Za više informacija pogledajte 7th Heaven sajt
Kako biste bili u toku sa nagradnim aktivacijama pratite ih na Fejsbuku i Instagramu.
Spisak prodajnih mesta možete pogledati klikom ovde. Mogu se naći u Dm i Lilly objektima. Na Lilly sajtu cena ove maske iznosi 229 dinara.

Da li ste koristile 7th Heaven maske?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

10 comments :

  1. Meni je baš bila neobična, ekstremno hladi. :) Dopalo mi se to što mi je lice dobilo lep, zdrav sjaj. Ova maska je definitivno odlična za razbuđivanje i smanjivanje nadutosti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam je koristila u večernjim satima, ali se slažem da bi za to bila odlična :D

      Delete
  2. Nisam do sada probala njihove maske. I ja prednost dajem maskama koje hlade, obozavam taj osećaj na koži. :)

    ReplyDelete
  3. Nisam nijednu isprobala, za sada :) Ali pakovanje je toooliko slatko sa je to neverovatno :) Jedva cekam utiske i za ostale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biće utisci za sve :) Još malo ide recenzija za mart :)

      Delete
  4. Probala sam ovu masku i stvarno je odlična. Ja takođe prednost dajem maskama koje hlade lice.

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  5. Draga Ksenija, sjajan post, zaista! Do skoro nisam bila ljubitelj nikakvih sintetičkim maski, već sam koristila isključivo prirodne tj. one koje bih sama napravila, međutim, nedavno sam se odlučila da isprobam masku istog ovog proizvođača, i zaista me oduševila, te s toga sam se zaista obradovala kada sam videla ovaj post. Sjajna recenzija, zaista. Post je veoma sadrzajan, sto mi se jako dopada, a masku si nam odlicno predstavila. Uzivala sam citajuci.

    Gotičarka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno na lepim rečima :) Drago mi je da se slažemo oko maskica :)

      Delete