SOCIAL MEDIA

Monday, April 24, 2017

Revlon Colorstay

Ovoga puta će biti reči o jednom od onih proizvoda o kojima slušamo samo pohvale.
Kako je puder od izuzetnog značaja za celokupni utisak koji se stiče nakon šminkanja, bitno je da on bude kvalitetan i postojan. 
Colorstay u nijansi 220 Natural Beige, za normalnu i suvu kožu je tema ovog teksta. Ovaj puder je najprodavaniji Revlon proizvod kod nas. Već sam pisala o Revlon tečnom karminu i moje utiske možete pogledati ovde.



Zanimljivo je da postoji i verzija za masnu i mešovitu kožu, kao i svetlija nijansa od ove, a to je nijansa 180.  U zimskom periodu mislim da bi mi 180 više odgovarala. Sa druge strane za leto će mi biti odličan.
Stakleno pakovanje sa pumpicom sadrži 30 ml pudera.

Srednje je gustine. Ima neutralan miris. Brzo se suši. Ima mat završnicu. Pokrivna moć mu je visoka i zbog toga je idealan  za specijalne prilike kada želite da lice deluje savršeno. Uprkos tome nije težak na licu.
Iako imam mešovit tip kože ne dolazi do prosijavanja ni sa ovom verzijom koja je namenjena suvoj i normalnoj koži.

Osim toga ovaj puder:

  • Ne oksidira.
  • Ne preslikava se.
  • Ne skuplja se u borama.
Sadrži zaštitne faktore 15 i 20, zavisi od toga da li je za suvu ili masnu kožu. Ovaj koji ja koristim ima zaštitni faktor 20.

Sve preporuke za ovaj puder i Revlon kao brend. Ovo je najpostojaniji puder koji sam ja koristila, ceo dan će ostati na licu bez fiksiranja. Teže se skida, ja u tu svrhu koristim ulje za skidanje šminke.


220 Natural Beige

Možete ga naći u odabranim Lilly objektima ili naručiti na njihovom sajtu po ceni nešto manjoj od 1500 dinara.

Da li ste probale Colorstay puder i kakvi su vam utisci?

Do čitanja vas pozdravljam,
Ksenija :)

2 comments :