SOCIAL MEDIA

Thursday, June 22, 2017

Eye & Face paleta

Pre nekog vremena sam vam dala kratak prikaz essence noviteta. Ovim tekstom počinjem seriju recenzija posvećenih tim proizvodima. Priču počinjem sa paletom Eye & Face u nijansi 01 glow for it.


Ova paleta sadrži senke za oči, rumenilo i haljajter.
Ono što me je oduševilo jeste hajlajter. Usuđujem se da kažem da čak i samo zbog njega vredi kupiti paletu.  Šampanj boja koja se presijava je pun pogodak.
Na drugom mestu se nalazi roze-lila duohrom senka. Prelepa senka.
Braon senku sam najmanje koristila, najčešće koristim lila i sivu. Siva i braon su mat, za razliku od preostale dve. Nanosila sam ih prstima, a trušenje je bilo minimalno.
Rumenilo je diskretno, u lepoj roze nijansi, što je odlično za one koji ne vole jaka rumenila ( kao što sam ja).


Postojanost je dobra. Ne nestanu u toku dana. Uveče kada krenem da skidam šminku na kapcima su i dalje, u nekad smanjenom intenzitetu.

Intenzitet možete videti na fotografijama ispod. Nije korišćena baza za senke. Ja za svakodnevno šminkanje ne koristim bazu za senke, ali je preporučujem za prilike kada vam je potreban veći intenzitet i duža postojanost.




Najveća prednost ove palete je činjenica da je višenamenska paleta. Po povoljnoj ceni od 549 dinara dobijate proizvod koji ćete koiristiti i za lice i na kapcima. Imate preporuku od mene kada je o ovoj paleti reč.

Da li ste probale ovu palete i kakvi su vam utisci?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

Facebook
Instagram

2 comments :

  1. Paletica izgleda kao zaista korisna stvar, volela bih da je isprobam. Hajlajter je predivan!


    Misseslandy

    ReplyDelete