SOCIAL MEDIA

Tuesday, November 13, 2018

Essence noviteti, jesen 2018.

Došao je trenutak da sa vama podelim utiske o novitetima marke essence cosmetics koje možete naći u dm objektima.


Na samom početku ću pomenuti karmin koji me je oduševio. To je Mad about matte. Karmin nije bio deo paketa koji mi je stigao već sam ga kupila. Boja mi se mnogo dopada, reč je o broju 05. Mogla bi se opisati kao neka ,,prljava" roze sa primesama ciklame. Karmin se brzo suši i usne ostaju mat. Nije težak na usnama, a postojan je. Sve preporuke za ovaj karmin, ja ću kupiti još neku nijansu. Cena je 379 dinara.Koristila sam još dva karmina.

Velvet Matte, nijansa 06
Ovaj karmin nije mat. Ima klasičnu essence formulu. Kremast karmin, sjajan kada se namaže. Mora se koristiti sa olovkom i popravljati. Ovo je uživo ciklama nijansa.


Insta-care, nijansa 02
Ovaj mi se više dopao, nijansa je braonkasta. Sam karmin podseća na balzam. U sastavu ima i 20% ši putera.

Fotografije svih karmina sam objavljivala na Instagram nalogu. Ukoliko me još uvek ne pratite, kliknite ovde. Tu često poklanjam šminku.

Oba prethodna karmina koštaju po 319 dinara.

#Insta perfect
Tečni puder čija je cena 629 dinara.
Stigla mi je najsvetlija nijansa.Ovaj puder sam nosila par puta. Vodootporan i mat. Na mojoj koži, na nekim delovima je ostavljao ,,brašnjav" trag.


Prime+ studio baza
Nju sam poklonila jednoj od vas. Cena je 469 dinara.
Sadrži crnu glinu i funkcija joj je  da matira kožu.

Camouflage+ #HealthyGlow korektor
Korektor mi se veoma dopada jer lepo prekriva i ne nakuplja se u boricama. Postoji još jedna verzija, mat. Preporuka za korektor. Kažu da prekriva čak i tetovaže. Košta 379 dinara.


Go for the glow paleta hajlajtera 
Ja imam varijantu koja se zove the warms, u drugoj su pastelni tonovi. Ovo je paleta za ljubitelje rumenila i hajlajtera u roze tonovima. Bronzana nijansa se lepo koristi i kao senka. Košta 819 din.
Go for the glow


Paleta za lice i oči  Too glam to give a damn
Ova paleta se opisuje kao paleta sa ,,dvinim metalik naglascima", dok se Born Awesome opisuje kao paleta sa ,,cool žarkim bojama". Ja bih ovu paletu preporučila devojkama sa zelenim očima jer u njoj preovladavaju ljubučasti tonovi. Preovladavaju senke sa sitnim šljokicama, što mi se dopada. Košta 949 din. Boje su intenzivnije uživo nego na ovoj fotografiji.

Too glam to give a damn


Melted chrome senke
Ove mono senke dosta hvale. Deluju dobro pigmentovano. Ja sam imala jednu srebrnu koju sam poklonila vama. Cena 419 dinara.
I need a miracle maskara 
Četkica je u obliku kikirikija. Mojim trepavicama daje samo efekat definisanosti. Mnogo si mi bolje njihove 18 h maskare sa efektom veštačkih trepavica. Košta 469 dinara.

Lakovi za nokte

Glitter on, glitter off
Lak koji se skida tako što se povuče i spadne u komadu. Kako volim lakove sa šljokicama i ovaj mi se dopada. Košta 349 dinara.

Cosmic lights
Lepa nijansa, ima sitne šljokice. ne traje dugo na noktima. Košta  349 dinara.

Melted Chrome
Završni sloj koji koristite preko njihovog pudera za nokte. To ću tek da isprobam.Veštačke trepavice
Zanimljive su jer se ne lepe nego se spajaju pomoću magneta. Još uvek ih nisam nosila. Bolje ih vidite na fotografiji ispod.


Od nabrojanog bih posebno izdvojila mad about matte karmin, korektor i glitter lak kao stvari koje biste mogle prve da probate.


Da li ste već nešto  koristile od ovih noviteta?

Do čitanja,

Ksenija :)
1 comment :

  1. Super post,sve mi se stvari dopadaju a neke cu sigurno i sama kupiti!! 😃

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete