SOCIAL MEDIA

Thursday, January 10, 2019

The Balm Nude Dude

Pre nekog vremena sam iskoristila sniženje na Lilly sajtu da kupim paletu koju sam dugo planirala da uzmem. O tome sam vam pisala na Instagramu i javila kada je bilo sniženje u toku.


Paleta je koštala 2519 dinara, što je fantastično ako uzmemo u obzir redovne cene ovog brenda.
Sećam se da me je pri prvom susretu sa njihovim senkama oduševila mekoća istih, reč je bilo o paleti Meet Matt(e) Ador, koja mi je od tog momenta na listi želja.

Ovo je ujedno bilo i moje prvo iskustvo sa onlajn kupovinom na Lilly sajtu i zadovoljna sam isporukom i načinom pakovanja.
I paleta i karmin su bili lepo upakovani što nije ostavljalo mogućnost da se nešto polomi. Naručila sam tad još i karmin da bi mi suma bila malo viša od 3000 i tako nisam platila dostavu.

Paleta sadrži  12 senki u malim poljima. Preovladavaju baron tonovi. Više je sjajnih nego mat nijansi, što m se dopada. Mat nijansi je sasvim dovoljno za kombinovanje i konturisanje oka. U pakovanju dobijete i malu dvostranu četkicu, obe strane su pljosnate. Užu nisam ni koristila, kosa je i služi za izvlačenje linija..

Senke su izuzetno meke. Traju mi i bez baze ceo dan. Lepo se mešaju i stapaju. Na fotografiji koja sledi vidite intenzitet boja.

Nude dude swatches

Fearless mat, lepa bazna senka.
Fabulous najčešće je koristim za delove kapka koja želim da posvetlim.
Flawless mat, najviše sam je koristila za pregib kapka.
Faithful divna nijansa i za jagodice.
Firm nijansa koju sam najviše koristila za uglove kapaka.
Fit glamurozna nijansa.
Flirty najlepša nijansa u paleti.
Feisty mat, braonkasta nijansa, za pregib kapka.

Slede tamnije senke koje obično nosim u večernjim satima.

Friendly najmanje mi se dopada, tamna nijansa braon.
Funny odlična metalik senka sa crvenkastim šljokicama.
Fierce najneobičnija nijansa sa zelenim tonovima i krupnijim šljokicama.
Fine takođe ima šljokice.

Mogu slobodno reći da je ovo najupotrebljivija i najkvalitetnija paleta koju imam. Savetujem vam da iskoristite priliku sledeći put kada bude sniženje i kupite je. Vredi.

Ukoliko imate još neke preporuke za šminku ovog brenda, pišite mi.

Do čitanja,

Ksenija :)

2 comments :

  1. Super post! Dosta sam slusala o ovoj paleti,boje izgledaju prelijepo!

    PajaMala.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ja imam hajlajter Cindy Lou i rumenilo Instaine i zadovoljna sam. Kupila sam takođe na sniženju i čekam sledeću akciju na njihove proizvode jer su, sudeći po ova dva koja imam, super ali su ima cene jače. Želim da uzmem neki njihov ruž, još jedan hajlajter Mary Lou i rumenilo Hot mama koji mi izgledaju super a i najpopularniji su od Balmovi proizvodi.

    ReplyDelete