SOCIAL MEDIA

Friday, June 28, 2019

Farmasi šminka

Farmasi kozmetika je kozmetika o kojoj sam vam već pisala i volele ste te tekstove, spadaju među najčitanije na blogu. Možete ih pročitati klikom na linkove:

Na profilu na Instagramu sam vam već govorila o prvim utiscima prikazanih proizvoda, ali vreme je da se nađu i na blogu.



Tečni mat karmin
Pohvale za onoga ko je birao nijansu karmina koja će biti poslata devojkama. Ovu boju možete nositi svakodnevno u lepim letnjim danima koji su pred nama.  Boja je Mauve pink, i apsolutno joj pristaje taj naziv, zagasitije pink boje. Ne spada lako.
U junskom katalogu košta 459 dinara.

Takođe, možete naći i nove nijanse karmina sa mat efektom. Meni se najviše dopada  Goddess. Verujem da ćete naći neku po svom ukusu. 

Olovka za usne
Olovka koja je taman kako treba, nije ni suviše kremasta ni suviše tvrda.
Boja 201 se savršeno uklapa uz karmin. Trenutno košta 269 dinara.


Lak za nokte Nail Color Nude
U tonovima koje sam već pomenula i sa karminom i olovkom čini odličnu kombinaciju koju vidite na kratkom snimku. Nosim ga trenutno.
Nijansa se zove ND03 Ballerina. Trenutno košta 179 dinara.

BB krema 
Ova krema me je najviše iznenadila. Odlična je za svaki dan, naročito za letnje dane. Fino ujednači ten i stopi se sa njim. Najveći plus ovoj kremi dajem iz razloga što mi boja odgovara, za razliku od velikog broja BB krema koje su mi pretamne. Ukoliko ste svetlog tena kao i ja, dajte joj priliku. Ovo je nijansa 01 Light.  Trenutno košta  699 dinara.

Vama sam u nagrađivanju na Instagramu poklonila paket koji je sadržao neke od najhvaljenijih proizvoda ove marke(CC kremu, kremu sa nevenom i rumenilo). Ukoliko me ne pratite, to možete učiniti odmah klikom ovde.

Ako imate neku preporuku  njihovih proizvoda za mene, pišite!


Aktuelni katalog pogledajte ovde.

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment