SOCIAL MEDIA

Friday, July 31, 2020

LF Beauty Box

Lookfantastic kutija za jul

Odavno nisam naručila mesečnu kutije sa lookfantastic sajta. Svakog meseca pratim sadržaj kutije i ovog meseca mi se posebno dopao.  Poslednji put sam vam pisala u oktobru na društvenim mrežama o kupovini za taj mesec. O kutiji za avgust  prošle godine pisala sam  ovde.

Ovu kutiju sam naručila početkom meseca i stigla mi je za dvadesetak dana. Ono što je novo poslednjih par meseci jeste to da postoje dve verzije i ne znate koju ćete dobiti. Evo sadržaja obe kutije za jul na vezi.Cena kutije je 20 evra za jedan mesec. Naplatiće vam i pdv u Srbiji. Možete platiti karticom ili putem paypal naloga. Možete se pretplatiti za više meseci  i tad dobijete popust. Ukoliko se prijavite za jedan mesec, narednog vam se automatski naručuje pa vodite računa da se odjavite na vreme ukoliko ne želite da kupite i tu sledeću kutiju. Ukoliko vam se desi da se ne odjavite na vreme, postoji opcija da poništite narudžbinu i vraćaju vam novac.

Vitamini za kosu, kožu i nokte
Nešto što mi najmanje treba iz ove kutije.

Sleek Matte Me karmin (4.99 funti)
Dugo želim da probam ove karmine. Ukoliko ste naručivali sa lookfantastic sajta, primetili ste da se neki artikli ne šalju u Srbiju. Ja sam pokušala da naručim  posebno karmine ove marke i nisam uspela.
Srednje su postojani. Boja mi se mnogo dopada, dobila sam boju koju bih i sama izabrala. Nijansa je bittersweet.


Thisworks Morning Expert serum (12.33 funti)
Ovo je malo pakovanje proizvoda od 10 ml. Serum sadrži 2% hijaluronske kiseline vitamin C.


So Eco četka za rumenilo (7.5 funti)
U drugoj verziji kutije, bila je njihova četkica za senke.


MonuSpa krema za telo sa mirisom ruže i limuna
Cela kutija je mirisala na ovu kremu. Posle karmina najviše sam se obradovala ovome. Na deklaraciji piše da sadrži kolagen, vitamine A, E i B5 i da je pogodna za sve tipove kože.


Madara noćna krema
I ovo je malo pakovanje od 25 ml.
Piše da je za sve tipove kože i da sadrži vitamine C i E, hijaluronsku kiselinu.
Verujem da bi se dopala  ljubiteljima prirodne kozmetike. Na pakovanju piše da su sastojci prirodnog porekla.Ukoliko prvi put naručujete nešto u većoj vrednosti,  možete iskoristiti moj kod za popust: KSENIJA-R11 (https://www.lookfantastic.com/referrals.list?applyCode=KSENIJA-R11)

Do čitanja,

Ksenija :)

1 comment :

  1. Baš super proizvodi! Sleek mat sjaj mi deluje baš lepo. Moraću neki put i ja da poručim ovu kutiju!

    lepotaodaleks.blogspot.com

    ReplyDelete