SOCIAL MEDIA

Monday, November 8, 2021

LF kutija za oktobar

    Znate da s vremena na vreme naručim kutiju kozmetike sa sajta lookfantastic.com O tome sam vam pisala ovde i ovde.

Ovog puta sam  kutiju za oktobar dobila početkom novembra. Žao mi je što nije stigla ranije da vam pokažem sadržaj iste na vreme. Bez obzira na kašnjenje, podsetiću vas na ove kutije kozmetike ili upoznati sa istima.

Nisam platila ništa pri prispeću pošiljke. Desiće se da platite otvaranje paketa, porez. Paket ovog tipa ne podleže carinjenju jer je vrednost paketa dvadeset evra. Platila sam na sajtu karticom pomenuti iznos.



Sadržaj

  • Filorga Oxygen Glow Cream - 15ml  U vodiču piše da u momentu hidrira kožu. Sadrži hijaluronsku kiselinu.
  • The Vintage Cosmetic Company Scrunchies Prelepe gumice za kosu, dopadaju mi se i boja i materijal.
  • Ecooking Cleansing Gel- 125ml Gel za čišćenje lica koji sadrži aloju, vitamin E, ekstrakt krastavaca. Ovaj gel počinjem da koristim već danas.
  • Philip Kingsley Bond Builder - 20ml U vodiču za ovaj mesec koji dobijete piše da je idealan tretman za rascvetale krajeve, kao i da štiti kosu od oštećenja izazvanih toplotom i od UV zraka.
  • Rituals Ritual of Mehr Body Cream Krema za telo kojoj sam se najviše radovala u ovoj kupovini. Volim proizvode ove marke, uvek odlično mirišu i taj miris se zadržava na koži.
  • Dr Botanical Turmeric Mask- 30ml Ovo je maska za lice za koju kažu da obnavlja kožu i da je štiti od spoljašnjih štetnih uticaja.

    Ukoliko naručujete prvi put, kliknite na ovaj link i  iskoristite moj kod za popust KSENIJA-R11  

Ovo izdanje je bilo jedno od najboljih, po mom mišljenju. Nije mi se dopala kutija za novembar i neću je naručiti. Ovako izgleda sadržaj kutije ovog meseca. Nadam se da će praznično izdanje biti zanimljivije. 😊

Ukoliko naručujete neka od izdanja kozmetičkih kutija, pišite mi.


Do čitanja,

Ksenija 😊

Post a Comment