SOCIAL MEDIA

Thursday, December 21, 2023

Lilly beauty box

 Verovatno je većina vas upoznata sa tim da putem https://shop.lilly.rs/ sajta možete kupiti svakog meseca različitu kutiju kozmetičkih proizvoda. U novembru se u kutiji našla lepa šminka. Ja sam kutiju narucila tek poslednjeg dana novembra, zato i ovaj tekst kasni. Ukoliko vas zanima sadržaj, čitajte dalje.


Garnier micelarna voda za osetljivu kožu
Kupovala sam ovu vodu više puta. Ne isušuje mi kožu. Ovo veliko pakovanje dugo traje.

Maskara Lash Sensational
Odlična maskara kojoj se stalno vraćam. Lepo izduži trepavice i da im volumen.

Korektor Instant Anti-Age Eraser
Čuveni korektor koji prvi put koristim. Dopada mi se, iako mi omiljeni ostaje tečni catrice camouflage. Čini mi se da se manje uvlači u linijice oko očiju.

Vinyl karmin
Okriće ove godine kad je šminka u pitanju. Ruž koji nije mat, a postojan je kao da jeste. Obavezno pogledajte ovu nijansu 35.Kutija je koštala 2167 dinara,  sa 50% popusta. Mislim da je ovo bila odlična kupovina.

Do čitanja,

Ksenija😊

2 comments :

  1. Ja nikako da se nateram na neku subskripciju tog tipa a strasno mi je interesantno da gledam kad neko otvara. Ne volim nista da bacam i da tek tako propada, a nemam kome da podelim ako mi nesto ne odgovara

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam naručila jer sam videla na sajtu šta kutija sadrži. Za maskaru i micelarnu sam znala da mi odgovaraju. Imala sam sreće i za ruž i korektor. :D

      Delete