SOCIAL MEDIA

Saturday, June 4, 2016

Balea ulje za čišćenje lica

Kada se ovaj proizvod pojavio, zavladalo je oduševljenje u blogosferi. Dugo nisam uspela da ga nađem i kupim. Kada sam ga konačno ugledala u dm-u na polici, nije bilo predomišljanja.

Opis proizvoda:
,,Otklanja vodootpornu šminku. Za suvu kožu. Sa arganovim uljem. Za svakodnevnu upotrebu. Uklanja šminku i nečistoću sa lica. Nežno čisti i neguje kožu, ne ostavljajući tragove masnoće- za lice, oči i usne. Receptura koja čuva prirodnu hidrataciju kože. Bez parfema."









Pakovanje je lepo, što je plus kada je bilo koji proizvod u pitanju.  Sadrži 100 ml ulja pa će vam potrajati. Ovo ulje koristim tako što istisnem količinu od par pumpica(jedna - dve kapi, kako piše na pakovanju, nisu dovoljne)  protrljam po licu prstima  i isperem. Ako budete koristili tufere, upiće ulje i ništa od skidanja šminke. 
Miris ulja se ni ne osećam kada se koristi. 
Ulje skida maskaru,  što je meni veoma važno. Skida i mat karmine i puder, naravno. Moram napomenuti da nisam koristila vodootpornu šminku. Ako je neko koristio, neka ostavi komentar.
Ne ostavlja mastan trag na licu. Moja koža je ,inače, mešovita. Nije mi  izaziazvalo nikakve  iritacije.
Koštalo je 350-360 din.

Ovo je prvo ulje za skidanje šminke koje sam probala. Ranije sam koristila razna mleka, a u poslednje vreme micelarne vode. Ulje će svakako biti bolja opcija od micelarne za osobe sa suvom kožom.

Zadovoljna sam i preporučujem vam.

Da li ste koristile ovo ulje? Šta vam se najbolje pokazalo za skidanje šminke?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)




9 comments :

  1. Vrlo zanimljivo deluje, nisam probala proizvode tog tipa. :-)

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Trenutno ga koristim, nije loš proizvod :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesi li probala da skineš vodootpornu šminku? :)

      Delete
  3. Sviđa mi se posebno za skidanje šminke sa očiju, na celom licu ga ne koristim jer mi je previše mastan tj. ostavlja mastan trag a ja imam mešovitu kožu. Sve u svemu, može mu se lako pronaći namena! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste odličan za skidanje šminke sa očiju :)

      Delete
  4. Koristila sma The Body Shop Camomile ulje za skidanje šminke i stvarno mi je odlično. Brzo, efikasno a ne isušuje kožu. :) Moram probati i ovo Baleino.

    ReplyDelete