SOCIAL MEDIA

Thursday, August 8, 2019

Freedom Japanese market

Od pojave mesečnih kutija sa japanskim slatkišima, zanimalo me je kakve su te grickalice i koliko se razlikuju od naših.
Dobila sam priliku da isprobam kutiju japanskih grickalica sa sajta Freedom Japanese Market.





Možete se pretplatiti za jedan mesec, tri, šest ili za celu godinu, u zavisnosti od toga formira se i cena. Dostava je besplatna. Možete platiti karticom ili putem PayPal-a. Postoji više veličina kutija, a sadržaj se menja svakog meseca. Ovo je bila srednja kutija za maj. Srednja kutija ima od 12 do 16 grickalica. Ukoliko biste ovakvu kutiju naručili za jedan mesec, cena bi bila $ 24.99. Uz kutiju dolazi i papir na kojem je sadržaj ispisan na engleskom jeziku, da imate predstavu o kakvim grickalicama se radi.



Bar u ovoj kutiji, većina stvari je bila u formi flipsa, kao i gumenih bombona, a  za slane grickalice dominantan je bio ukus soja sosa. Verujem da je jedan od razloga za flips kao dominantan taj što on podnosi transport, kao i gumene bombone. Čokoladica je bila jedna i to u roze boji i intenzivnog mirisa jagoda.








 Za ove grickalice dobijete napomenu da nisu od buba :D



 Ovako izgleda kutija u kojoj vam stignu grickalice.






Najviše su mi se dopala dva flipsa, jedan klasičan čokoladni, drugi sa ukusom jabuke i cimeta.



Kako ne volim grickalice sa ukusom sira, te nisam jela. Bilo je i malo pakovanje šećerne vune.


Kornjačice koje imaju ukus soje.


Ukoliko ste ljubitelj mesečnih kutija i hrane iz raznih delova sveta, probajte. Ja stojim pri tome da su naše grickalice ,,zakon"! :)

I za kraj, ukoliko se odlučite na kupovinu sa sajta Freedom Japanese Market, ukucajte ime mog sajta (www.karminisanje.com)  i dobićete još jedan slatkiš besplatno!


Ako ste probali nešto od japanskih slatkiša, pišite mi kako su vam se dopali i koje sajtove za naručivanje ovakvih kutija preporučujete!

Do čitanja,

Ksenija :)

Post a Comment