SOCIAL MEDIA

Monday, August 26, 2019

Get Name Necklace

Ovog puta ćemo pričati o nakitu, i to o ogrlicama. Ogrlica je jedan od mojih omiljenih komada nakita. Verujem da lepa ogrlica može da da  jedinstven pečat svakoj odevnoj kombinaciji. Volim duge ogrlice, ogrlice uz vrat, upadljive ogrlice, jednostavne ogrlice, a naročite one koje su unikatne i imaju neku priču. 
Baš o takvim ogrlicama će biti reči.

Jedan od sajtova sa ogrlicama sa imenima je: get name necklace. Sve zanimljive modele pogledajte klikom na: gnn. Dopada mi se činjenica da možete birati dužinu lančića i tip kamena. Kamenje je ovde povezano sa mesecima i horoskopskim znacima, mada moram priznati da ja uvek gledam koja mi se boja najviše dopadne.

Pokazaću vam modele koje oni preporučuju i one koji se meni najviše dopadaju.

Jedan od modela koji se meni najviše dopada jeste model na linku:Custom Lucky Necklace with Horseshoe Birthstone Pendant. Ovaj model je najelegantniji i može se nositi u različitim prilikama. Dopada mi se i boja kamenčića i model sa slike.



Još jedan zanimljiv model je na linku: Custom Yin Yang Necklace with 2 Pendants & Birthstones. Možete privezak podeliti i dati polovinu nekome što je ,složićete se, veoma lep poklon. Možete birati dužinu ogrlice i tip kamena.


Poslednji model ima popularan simbol beskonačnosti na koji možete dodati svoje ime i ime drage osobe. Dopada mi se detalj sa dva kamenčića različitih boja. Pogledajte sve varijante klikom na: Personalized Infinity Two Name Necklace in Silver


Nisam ništa naručivala sa ovog sajta, pa vam ne mogu pričati o dostavi i utiscima. Na sajtu piše da je dostava besplatna. Ovo je samo upoznavanje sa njihovim asortimanom, a ako vi imate neka iskustva sa  naručivanjem, javite. Modeli koje sam videla mi se dopadaju i verovatno bih kupila nešto u ovom stilu.

Ukoliko imate predloge za sajtove koji se bave prodajom nakita, pišite mi.

Do čitanja,

Ksenija :) 

Post a Comment