SOCIAL MEDIA

Thursday, August 1, 2019

Volela sam ovog proleća

Za dobre stvari nikad nije kasno, pa tako sada delim sa vama ono što sam volela od preparata za negu i od šminke u prolećnim danima. Uskoro ćete čitati i o omiljenim letnjim  kozmetičkim preparatima.



Weleda iris dnevna krema
Krema koju svima preporučujem ukoliko imaju suvu kožu. Kupila sam je na sniženju i to mi je bila najbolja prolećna kupovina. Koža lice je primetno svežija nakon dužeg korišćenja i više nemam suvih delova koji se perutaju. Kako je krema gusta i masna, dovoljna je mala količina ze čitavo lice. Ova krema je u dm drogerijama trenutno na sniženju. Fotografija je ovde.

Iz Koreje mi je stigao paket sa SNP kozmetikom. Kao omiljeno od ove marke izdvajam geleaste višenamenske maskice. Mogu se koristiti za područja oko očiju i usana. Odlične su! Videla sam da ih ima na iherb sajtu i svakako ću ih odatle naručiti kad potrošim ovo pakovanje. Fotografija je ovde.

L'oreal Elseve purple linija za plavuše mi je služila da održim sive tonove u kosi. Pisala sam o tome ovde.


Hvala sapun
Otkriće kada je prirodna kozmetika u pitanju jeste Hvala kozmetika. Iako ih pratim već duže vreme na društvenim mrežama, na manifestaciji Jevremova ulica susreta sam imala priliku i da kupim nešto. Dopalo mi se više sapuna, a uzela sam za početak jedan plavi. Sapun je izuzetno kvalitetan i odlično neguje kožu. Prvom prilikom planiram da kupim još neke njihove proizvode. Veoma mi se dopala ideja mešanja prirodnih sastojaka i poludragog kamenja.



L'oreal Volumissime extra-black

Maskara za koju me svi pitaju kad je nosim. Bila je na nekom velikom sniženju kada sam je kupila. Najbolja je koju sam koristila u poslednje vreme jer učini da trepavice deluju izuzetno gusto i izduži ih.



Farmasi BB krema 

Volim je jer mi nijansa apsolutno odgovara, a fino ujednači ten. O ovoj šminki sam pisala ovde.


City Style Smokey paleta
Prava paleta i za predstojeće dane koja ima veliki izbor svetlucavih senki i povoljna je. Ja najviše koristim bronzanu i crvenu nijansu. Osim toga je i hajlajter fantastičan. Ovih dana ću vam fotografisati sve nijanse.



183 days linija
Balzam za usne sa mirisom banane i kuglice koje prelepo sijaju su morali ovde da se nađu. Velika preporuka za ove dve stvari.


Wet n wild sunđer za tečni puder
Sunđer koji se odlično pokazao. Mene je pakovanje privuklo da ga kupim i nisam se pokajala.


Pišite mi ukoliko imate neke preporuke ili ste koristile nešto od ovoga.


Do čitanja,

Ksenija :)





Post a Comment