SOCIAL MEDIA

Monday, December 28, 2015

Burra druženje

Sigurno ste čuli za Burra liniju kozmetike. Reč je o kvalitetnoj,domaćoj kozmetici iz esensa porodice.Svako od nas je koristio nešto njihovo. Ja sam na primer zaljubljena u njihove expulmo kalendare i svake godine im se obradujem. Znam da zučim kao dete,ali preslatki su!
Smatram da uvek treba pružiti priliku domaćim proizvođačima.
Burra tim je organizovao druženje Dermo centru na Slaviji. Sve devojke iz tima su bile izuzetno divne ljubazne. Mislim da se svaka od nas osećala opušteno i prijatno. Jednom rečju-druženje. U toku večeri smo mogle mnogo saznati o nezi kože i dobiti masažu lica. I vi možete zakazati svoj termin. Saznale smo od kojih se sastojaka prave Burra proizvodi .Najlepši utisak večeri su kreme koje smo dobile shodnom svom tipu kože, a koje su napravljene na licu mesta. Svaka od nas je dobila kremu u pakovanju sa svojim imenom.
Upoznala sam blogerke koje nisam imala prilike da sretnem ranije i neizmerno mi je drago zbog toga. Koga nisam, nadam se da ću uskoro imati priliku.
Do sada sam koristila Burra uzorke dnevne i noćne kreme i svidele su mi se. Divno mirišu i prijale su mojoj koži. Veoma se radujem što ću moći da isprobam još neke proizvode i da vam prenesem svoje utiske. Za sada vam mogu reći da sve poizvode koje koristim ovih dana za negu jesu upravo Burra. Hvala Burra timu i družimo se u budućnosti!
Sve u vezi sa Burra proizvodima,gde se održavaju promocije,kad su nagradne igre, možete pratiti putem njihove fejsbuk stranice OVDE.
Jeste li koristile neke Burra proizvode?

Najslađe za kraj :D

10 comments :

  1. Nisam imala pojima da je u pitanju domaći brend, niti sam probala ništa iz njihove kolekcije. :) Baš ću da istražim njihovu kozmetiku. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obavezno :) BB krema im je super ako voliš BB kreme :*

      Delete
  2. Divnoo :) Bas mi je drago da si bila <3

    ReplyDelete
  3. Stvarno deuluju zanimljivo i obecavajuce njihovi proizvodi. Nisam se do sad susretala sa njima ali si me jako zainteresovala i moracu da isprobam nesto iz njihove kolekcije! Odlican post i fotografije! :) <3

    ReplyDelete
  4. I meni je drago sto smo se upoznale :)

    ReplyDelete
  5. Ja sam jedino mafine primijetila. :D

    ReplyDelete