SOCIAL MEDIA

Tuesday, December 29, 2015

Novo u decembru

Decembar je za mene bio divan mesec koji su obeležila druženja i poklončići. Upoznala sam se sa dosta blogerki,uživala na lepim mestima i saznala dosta novog.

Divna druženja su se održala u organizaciji Metropoliten parfimerije i Burra tima.
Metropoliten je dodelio godišnje nagrade blogerkama. Još jednom čestitke Nataši,Jeleni i Dijani.
Dodela je upriličena u prelepom ambijentu Epigenia. Veče je bilo prelepo. Hvala Metropolitenu.  Za više slika klik OVDE.

Burra tim je organizovao edukativno druženje u Dermo centru na Slaviji.Celo druženje je proteklo u odličnoj atmosferi. Još jednom hvala Burra timu. Ovde možete videti ove preslatke kolačiće, a za više fotografija klik OVDE.


Kupovalo se:


essence četkica za pecizno nanošenje senke
Olakšava život-najkraće rečeno :D Odlična četkica koja je preslatka i praktična. O njoj možete čitati OVDE.

Mery Berry hajlajter
Prelep proizvod od koga se ne odvajam.Poistovećujem ga sa  preptrazničnom atmosferom. Svoje počasno mesto zauzima OVDE.

Golden Rose olovka
Prelepa boja, pristupačna cena. O njoj ste čitali  OVDE.


Paketići:


Weleda set
Baš ovu liniju Weleda proizvoda sam želela da isprobam i želja mi se ostvarila. Biće recenzija uskoro. Ne sumnjam u Weledu. Njihov dezadorans me je oduševio. Sasvim sigurno u budućnosti više postova posvećenih Weledi.Hvala Metropolitenu.


Burra paket
Ovaj paket sadrži dezadorans,okoloočnu kremu,bb kremu,micelarni losion i personalizovanu kremu-u mom slučaju dnevnu.O svakom proizvodu recenzija uskoro. Za sada vam mogu reći da sve ove proizvode koristim svakodnevno i da im nisam našla manu.

Iressistible Box
Ovaj paaket sam osvojila na njihovoj nagradnoj igri koja se nalazi na fb stranici.Mojoj sreći nije bilo kraja. Malo sam se zabrinula kada je paket zaglavio na granici ,no dobro :D Imate još vremena da se igrate. Ovo je jednom rečju-savršenstvo. Najviše sam koristila parfem i karmin.  Parfem miriše odlično,a karmin je prelepe boje. Senku i maskaru još čuvam. Ogledalce mi služi kao motivacija.

Pozdravljam vas i zapamtite: "It's a good day to start irresistible life :)"

4 comments :

  1. Lijepo si se ponovila :) Ja isto zelim da probam Weledu, nisam jos nista probala od njih ali citam pozitivne recenzije. :)

    ReplyDelete
  2. Jako lepe stvari si kupila i dobila. :) Mnogo mi se svidja sto si dobila i personalizovanu Burra kremu, jako lep detalj sa njihve strane. :)Znam kako je divan osecaj kad nesto osvojis, svaka cast. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala :) I ja sam se oduševila što je svaka od nas dobila svoju kremu,jako pažljivo zaista :) Mnogo sam se obradovala,nisam mogla da verujem jer je internacionalno i možeš da ubaciš koliko hoćeš slika :D :*

      Delete