SOCIAL MEDIA

Friday, March 4, 2016

Golden Rose Velvet Matte-26 i 31

Post koji ste dosta čitale,napisan u junu prošle godine dobija svoj nastavak. Reč je o karminu nestvarno lepe boje i odličnog kvaliteta. I danas ga koristim. Moje tadašnje oduševljenje možete pročitati OVDE.
Od tad je dosta prošlo, a ljubav prem GR mat karminima i dalje traje Zapravo su oni glavni razlog zašto sam počela da kupujem i ostale GR proizvode.
Danas vam predstavljam dve nijanse 26 i 31. Obe nijanse su univerzalne, lako se kombinuju i odgovaraju svima i u svakoj prilici.





26 je moj favorit. Vuče na neku mešavinu roze i kajsija nijansi. To je jedna od onih nijansi koja momentalno osveži lice. Odličan je za proleće. Pravi je izbor za plavuše.
31 je neutralnija i zagasitija nude nijansa. Ovu nijansu uvek možete nositi i kombinovati.






Koštaju od 260 do 280 din. Sve zavisi od toga gde kupujete. U parfimerijama je jeftinije nego u Liliju.
Izbor boja je veliki i svako može naći za sebe nešto. Ja u planu imam još par nijansi. Svakako su mi omiljeni mat karmini. Imaju odličnu pigmentaciju, kremasti su, ne isušuju usne i ne spadaju. Osim toga super mirišu.

Osim ovih karmina preporučujem i  mat karmine u olovci. O njima sam pisala OVDE.

Koja je vaša omiljena nijansa Velvet Matte karmina? :)




Do čitanja :)

10 comments :

  1. Imam 20 i 14. Divni su :-) hocu i 02 da uzmem, cim nadjem :-)

    ReplyDelete
  2. Obe nijanse su prelepe..:) Inace koristim njihove mat karmine, i zaista nemam zamerki..:) Veoma pristupacni i kvalitetni..:)

    ReplyDelete
  3. Lepe su nijanse ali isuvise nezne za mene, volim malo jace :). Imam 8 i 12, a merkam i 9. Ovi ruzevi su zaista izuzetni, tu i tamo procitam da nekome isusuju usne i cudim se, mozda zavisi od nijanse, ne znam, ali ja nemam takvo iskustvo. Zaboravih u prethodnom komentaru da ti pozelim srecan 8.mart :) Kristina

    ReplyDelete