SOCIAL MEDIA

Wednesday, September 21, 2016

Alfaparf Precious Oil

U duhu dolaska jeseni jedan post sa mirisom kruške.
Kada je reč o negovanju kose, koristila sam Alfaparf Semi di lino maske za kosu koje sam pominjala na blogu u okviru novih i potrošenih proizvoda. Koristila sam lila i zelenu tačnije maske u belim tubama sa zelenim i lila oznakama po kojima se razlikuju. Bolja je  zelena jer je namenjena oštećenoj kosi. 
Ovog puta priča o nečemu što se meni učinilo jako zanimljivim na prvi pogled.
Ulje i maska su glavni junaci ove priče.



Precious Oil linija je sačinjena od dva ulja: arganovog i pequi ulja divlje kruške.
Kombinacija ovih ulja neguje, smiruje, disciplinuje i ne masti kosu. Namenjena je neurednoj, zamršenoj i suvoj kosi 
Kolekcija je prirodna i ne sadrži sulfate, parabene, parafine, veštačke boje ni alergene. Ne ispira boju kose i ne oštećuje je, čini je mekom, sjajnom, urednom i izrazito mirisnom.

Anti frizz maska

Od ove maske sam imala velika očekivanja. Na uputstvu stoji da se drži pet minuta na kosi kako bi delovala. Nakon ispiranja kosa mi nije bila meka kao što sam očekivala i kakva je bila nakon Semi di lino maski. Imajte u vidu da je moja kosa suva i oštećena. Ono što je slučaj jeste da je kosa smirenija, što je i glavna uloga ove maske. Nakon korišćenja kosa je ravna kao da je fenirana.
Koštala je 859 din (200 ml.)

Absolute ulje

Prvi utisak koji sam stekla jeste da je ulje  veoma gusto. Najvažnije je da ne lepi kosu. Koristila sam ga na mokroj kosi. Količina od jedne pumpice je više nego dovoljna. Miriše intenzivnije nego maska. Miris se dugo zadržava na kosi. Mirisom sam oduševljena. Daje završni izgled ravnoj kosi i oporavlja krajeve.
Ima 100 ml. Isplati se jer će vam dugo trajati.



Oba proizvoda su kupljena u  Jasmin parfimeriji.
Ako bih morala da biram između ova dva proizvoda, odabrala bih ulje. Koristila sam i bolje maske.

Ukoliko su vam potrebni proizvodi za ,,smirivanje" kose ova linija je pravi izbor. Za ljubitelje mirisa kruške posebna preporuka.

Da li ste koristile ovu ili neku drugu Alfaparf liniju?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

2 comments :

  1. Ja sam koristila šemi di lino ampule i dosta mi je značilo. Ovo ulje me jako zanima, moraću da ga potražim. Divan post

    ReplyDelete