SOCIAL MEDIA

Saturday, September 24, 2016

Soraya matirajuća krema

Soraya je poljski brend koji sam ja zapazila po zanimljivom pakovanju jedne od krema. Nisam koristila ništa iz njihovog asortimana dok mi nije stigla ponuda za testiranje. Dobila sam matirajuću kremu za lice. Ova krema je prevashodno namenjena masnoj koži, dok je moja mešovita.




Sledi opis preuzet sa sajta uvoznika http://www.nilarigroup.com/
,,Krema za lice za mešovitu i masnu kožu sklonu aknama I miteserima, za potpuno matiranje kože ceo dan. Sa proteinima svile, vitaminom B3 - ubrzava cirkulaciju krvi i izmenu materija u koži, hidrira kožu, podstiče prirodnu odbranu kože protiv iritirajućih faktora, ekstraktom pomela - bogat vitaminom C i kofeinom - primenjen na koži kofein učestvuje u razgradnji masnih ćelija, kofein sadrži supstancu koja ima vazodilatatorsko delovanje (živac koji izaziva širenje (dilataciju) krvnih sudova) što povećava protok krvi.Salicilna kiselina, vitamin B3, limunska trava.Ovaj proizvod namenjen je osobama iznad 15 godina.Ovaj proizvod namenjen je za masnu kožu.
RSD (dinara) 702.00 "



Pakovanje je u formi tubice i ima 50 ml.
Krema ima strukturu koja je  gelasta, nalik prajmeru. Bele je boje. Ima parfimisani miris koji je se veoma oseti. Kada je namažete, imate osećaj zatezanja lica. Što se matiranja tiče, matira.

Ono što moram reći jeste da meni ova krema nije odgovarala. Koža mi je regovala posle par sati stvaranjem potkožnih upaljenih bubuljica. Kako bih otklonila sumnju da je možda uzrok nešto drugo, kada su mi se povukle ove bubuljice opet sam stavila kremu. Desilo se da  se opet ponovila ista situacija.
Shodno tome nisam je više koristila. Nažalost, ovo nije proizvod koji se slaže sa mojom kožom. Možda bi mi neka druga Soraya krema više odgovarala.

Šta biste mi preporučile od Soraya kozmetike?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

*PR proizvod

6 comments :

  1. Steta sto nisi uspela lepo da testiras proizvod :/
    Imam essence kremu na ovu foru, matira kozu samo tako! Bolju kremu nisam probala od te. :)

    Frauleind.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Proizvod mi se cini zanimljivo!❤:)Imas divan blog.Novi sam clan!

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  3. Fantastičan post! Ova krema čini se jako dobra i vjerujem da ću ju isprobati *-*
    Ako imaš vremena pročitaj moj novi post This is my life.

    ReplyDelete