SOCIAL MEDIA

Wednesday, May 31, 2017

Love Nature

Love Nature je linija kozmetike Oriflame brenda. Već sam koristila proizvode namenjene nezi lica iz ove linije i bila sam zadovoljna. Novi proizvodi koji su se pojavili su sa mirisom avokada. 



Takođe, lepa vest, za ljubitelje mirisa lavande, je da Love Nature proizvode možete naći i u toj mirisnoj noti.
Ja sam se odlučila za avokado, ali imam i losion sa mirisom lavande, ako ste ljubitelj lavande obavezno isprobajte i taj losion. Mislim da nema mnogo proizvoda koji tako mirišu.


Love Nature 2 u 1  šampon 


Izuzetno kremast. Solidno peni, ne masti kosu, ne iritira teme ( lepa vest za one sa osetljivom kožom.) Sadrži ulje avokada i kamilicu. Pogodan je za sve tipove kose. Ne sadrži silikone. Cena je 349 dinara.
Ovo je drugi Oriflame šampon koji sam probala. Velika preporuka i za Eleo šampon. Taj šampon je odličan i miriše fantastično. Ko voli orijentalne mirise, uživaće.


Love Nature sapun sa mirisom avokada

Simpatičan detalj je oblik sapuna koji je u skladu sa mirisom. Sapun ne isušuje kožu, što je veliki plus kad govorimo o sapunima. Zahvaljujući toj činjenici ovaj sapun je univerzalan.
Ima potpuno biorazgradivu formulu. Cena u aktuelnom katalogu je 129 dinara.


 Love Nature krema za tuširanje 

Otkriće za mene. Ima pravi letnji miris koji osvežava i zadržava se na koži. Već vidim kako ću ga koristiti i u toku leta. Takođe, ne isušuje kožu. Ima pH izbalansiranu formulu. Čak mi ni losion nije potreban nakon ovog gela.
U aktuelno katalogu košta 399 dinara.




Preporuka za ove proizvode, mirišu božanstveno. Ako bih morala da biram samo jedan od ova tri proizvoda, izabrala bih gel za tuširanje jer sam taj najviše želela da probam i nisam se razočarala.

Uskoro vam pišem o Swedish Spa liniji. 

Šta mi preporučujete od Oriflame kozmetike?

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)




Post a Comment