SOCIAL MEDIA

Monday, November 27, 2017

Vine Activ serum

Na nedavnom dermatološkom preglednu konstatovano mi je da mi je koža dehidrirana. Dehidrirana koža je odlična podloga za nastanak bora. Caudalie serum je došao u pravi čas. Ovaj serum je namenjen borbi protiv bora i aktiviranju sjaja kože.


,,Caudalie VINE[ACTIV] serum je serum protiv bora koji aktivira sjaj kože. Ova božanstvena formula uliva visoke doze anti-cell burn-out complex-a TM svakoj ćeliji, ovaj complex sadrži savršenu kombinaciju vitamina C, E, ekstrakta smreke i polifenola. Infuzija antioksidanasa koja je potrebna svim tipovima kože. Ovaj serum sadrži i hijaluronsku kiselinu male molekulske mase i tako popunjava fine linije i bore i sprečava nastanak novih. Koža je zdrava i blistava."
Izvor


Serum je proizvod sa najvećom koncentracijom aktivnih principa u liniji (U ovoj liniji još postoje još i krema za lice, krema za predeo oko očiju i usana, kao i ulje za detoksikaciju). Aktivni sastojci se crpe iz koštica grožđa (polifenoli grožđa).

Nanosi se ujutru i uveče ispod kreme kao zaštitni sloj za ublažavanje svakodnevnih štetnih uticaja.
Odgovara svim tipovima kože. Ne sadrži parabene ni ulja  Nekomedogen je. Dermatološki je testiran.
Nije testiran na životinjama.


Pakovanje sadrži 30 ml seruma. Samo pakovanje je kvalitetno urađeno. Ima pumpicu. Ja koristim količinu od par pumpica pri svakom nanošenju. Koristim ga i ujutru i uveče.
Miris seruma je prijatan.
Tekstura seruma je vodenasta i lagana. Ne masti lice. Moja koža  serum upija velikom brzinom, što mi je važno i pre šminkanje i pred spavanje.

Zagladi kožu savršeno. Koža je nakon korišćenja meka, glatka i ima zdrav sjaj. Odlična je baza za šminku. Koristila sam ga i sa kremom i bez, čak češće samostalno. Odličan je u oba slučaja.
Ovaj serum mi je oporavio lice. Ranije su mi obrazi bili suvi i dešavalo se da se koža peruta i blago zateže.
Koža mi nije negativno reagovala kao što je bio slučaj sa nekim drugim proizvodima namenjenim prevenciji protiv nastanka bora.

Imate preporuku za ovaj serum. Verujem da će svima odgovarati bez obzira na tip kože. Ovo je univerzalan proizvod koji je vredan pažnje. Ukoliko koristite kozmetiku ovog ranga, Caudalie je pravi izbor.

Caudalie proizvode sam videla na Srbotrade i Lilly sajtovima. Možete ih potražiti u tim objektima i u bolje snabdevenim apotekama. Preporučena cena je 4290 dinara.

Za više informacija posetite stranicu: https://www.facebook.com/FrancuskiIzvorLepote/


Da li ste koristile neke Caudalie proizvode?

Ksenija


3 comments :

  1. Baš mi nešto ovako treba, za prve borice, jedino me brine taj saj pošto mi je koža kombinovana, a ponekad i malo masna. Ali, do sada Caudalie nije grešio pa verujem da ne bi ni ovim proizvodom. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je T-zona masnija od ostatka lica, ali mi nije prosijavalo čelo od seruma :)

      Delete