SOCIAL MEDIA

Sunday, December 3, 2017

Ilirija kreme

Ilirija je poznati slovenački brend sa kojim ste, verujem, imali priliku da se sretnete ili da čujete od starijih pohvale na račun njihovih proizvoda. Subrina farbe su njihov zaštitni znak, kao i čuveni Ehoton.
Ja sam od uvoznika za Srbiju dobila neke kozmetičke proizvode koje ću vam sada predstaviti. Osim kozmetike, u svojoj ponudi Ilirija ima i proizvode za održavanje obuće koji su mi takođe stigli.



*48 zaštitna krema za ruke

Možete je naći u dve mililitraže. Veća je 125 ml. Krema je  u tubi, u jednostavnom pakovanju.
Ima  prijatan, klasičan  miris.
Odlično neguje, ruke su nakon koršćenja meke i glatke. Nije masna, a bogate je teksture, što je čini idealnom za predstojeće zimske dane. Potrebna vam je dobra krema za ruke, zimi naročito. Koliko god da namažem, ne bude mnogo.
Stvara zaštitni sloj koji štiti od štetnih materija i prljavštine, ne ometajući normalno funkcionisanje kože. Koristi se u domaćinstvu i industriji.
Videla sam ih u dm-u, manja je , čini mi se oko 150,  a veća oko 250 dinara.

Lidera krema za stopala

Ne sprečava znojenje, ali vezuje neprijatne mirise. Miriše lepo, na talk za bebe. Ne sadrži konzervanse ni alkohol. Osvežava stopala i pojačava cirkulaciju. Osetite blago zagrevanje nakon korišćenja. Krema lepo miriše.  U pakovanju ćete dobiti 50 ml  kreme.
Korišćenje se preporučuje najviše dva puta nedeljno. Ja ovu kremu koristim s vremena na vreme, kada se setim. Osvežava i omekšava stopala. Nije masna i stopala je brzo upiju. Ovo mi je još bitnije kod kreme za stopala, nego kod kreme za ruke jer ne volim da se klizam po sobi nakon korišćenja :D  Pokazala se kao učinkovita u mom slučaju, mada nisam neko ko ima problema sa znojenjem. Ne sadrži aluminijum, parabene, konzervanse ni alkohol. Ukoliko volite preparate ovog tipa isprobajte i ovu kremu, da ne zaboravimo negu stopala ni u zimskim danima.

Ukoliko bih morala da biram između ova dva proizvoda, izabrala bih kremu za ruke jer je svakodnevno koristim i  izuzetno mi prija. Oba proizvoda su kvalitetna i opravdala su moja očekivanja kada je Ilirija u pitanju.

O ulju za kosu sa fotografije sam već pisala ovde.


Za vas sam odvojila veću kremu za ruke. Da biste je dobile, kao i još zanimljivih poklona, prijavite se ovde.


Za više informacija posetite sajt http://dasigo.rs/

Da li koristite Ilirija proizvode?

Post a Comment