SOCIAL MEDIA

Friday, December 29, 2017

GR Metals kolekcija

Decembar je pravi mesec da zasijamo, u tome mi pomaže nova kolekcija Golden Rose brenda. Već neko vreme aktuelan je metalik izgled. Metals kolekcija mi se dopala na prvi pogled i jedva sam čekala da bude dostupna i na našem tržištu. Stigla je u pravo vreme da se spremite za Novu godinu. Pročitajte moje prve utiske.




Tečni hajlajter 01 Pearly Pink

Najčešće sam ga koristila. Pogodan za svakodnevno korišćenje. Lepo se razmazuje. Prelepo se presijava. Ceo dan traje na licu. Postojanost za svaku pohvalu, što nije čest slučaj kada je tečni hajlajter u pitanju. Takođe, moram da pohvalim činjenicu da se lepo stapa sa puderom.
Cena 482 dinara.



Tečna senka za oči 111 Ivory

Može da se koristi i kao hajlajter, čak je češće koristim tako. Na kapcima je kombinujem uz bazu jer su moji kapci takvi da mi je baza neophodna sa tečnim senkama.
Cena 428 dinara.


Paleta za konturisanje

Rumenilo, hajlajter, nijansa za konturisanje. Svi proizvodi su praškasti. Za manje od 1000 dinara dobijete paletu koja sadrži sve što vam je potrebno. Hajlajter ubedljivo najviše koristim. Može da se poredi sa mnogo skupljim hajlajterima. Nijansa za konturisanje nije mat pa je koristim kao bronzer.
Cena 924 dinara.

Tečni hajlajter, tečna senka; paleta za konturisanje

Matte Metallic olovka za usne


Boja ove olovke me je oduševila! Moja je u u nijansi 09 i mnogo mi se dopada kako mi stoji.
Ko voli bakarne tonove, neće se pokajati ako uzeme ovu olovku. Čak i ako vam se ne dopadne na usnama, možete je iskoristiti i kao senku za oči. Ja ću sigurno potražiti i ostale nijanse jer mi se dopada metalik trend na usnama.
Cena 278 dinara.


Lak za nokte

Ja sam dobila nijansu lavande, 104. 
Pakovanja su mala i podsećaju na njihove wow lakove.
Ima odličnu postrojanost.
Cena 158 dinara.


Liquid Glow Illuminator

Na prvi pogled sam pomislila da je ovo baza koju već imam jer su pakovanja identična. Ovo vam definitivno treba za prazničan izgled. Možete mešati sa puderom ili koristiti samostalno, zavisi kakav efekat želite da postignete. Ja ga koristim samostalno.
Cenu ću vam javiti čim saznam.

Osim Metals kolekcije, tu su još neki novi proizvodi.




Lip & Blush

Višenamenski proizvod. Ja sam dobila nijansu 02. Nijansa je prelepa, nežna varijanta roze boje. Proizvod ima teksturu musa. Koristim ga za usne jer rumenila ne koristim često. Isprobala sam ga i u toj varijanti i diskretno deluje na obrazima.

Prime & Prep

Baza za usne sa vitaminom E. Ima lep miris. Spas je kad koristite mat karmine.
Cena 353 dinara.


Soft Kiss Lip Marker


GR markere karakteriše izuzetna postojanost i teško se skidaju. Dobila sam nijansu 03. Ovaj marker se lakše skida od klasičnog.
Cena 621 dinar.

Ja vam preporučujem da obavezno isprobate metalik olovke za usne i hajlajtere jer su meni postali omiljeni deo trenutne šminke.

Sve nove proizvode možete naći u  Golden Beauty objektima ( Aviv park Pančevo, Aviv park Zvezdara, Aviv park Zrenjanin)

O čemu biste najviše volele da čitate detaljnije? Šta biste volele da probate?

Ksenija :)

Pratite ma na Instagramu, tamo najviše objavljujem https://www.instagram.com/karminisanjee/


2 comments :