SOCIAL MEDIA

Wednesday, February 28, 2018

Phytomillesime

Već sam imala priliku da koristim Phyto proizvode, i to je bila linija o kojoj sam pisala ovde. Ta linija me je oduševila, pa vam preporučujem da pogledate. Phyto svoj koncept zasniva na moći bilja.

Ovog puta sam testirala Phytomilesime liniju. Ova linija je namenjena farbanoj i kosi sa pramenovima.





,,Phyto je stvorio #Phytomillesime, ritual kompletne nege za farbanu i šatiranu kosu. 🍎

Sve što vam je potrebno da zadržite intenzivnu boju kao prvih dana nakon farbanja i da povećate sjaj kose."


Koristila sam šampon, masku i serum. Masku sam potrošila, šampon je pri kraju, a seruma mi je ostalo najviše jer se najsporije troši, zbog toga smatram da je vreme da vam prenesem svoje utiske.


Šampon nije od onih šampona koji mnogo pene, ima prijatan miris. Izuzetno je blag, ko nema problema sa preteranim mašćenjem kose mislim da će mu odgovarati, kao i onima sa osetljivom kožom. Preporučuje se da se koristi u dva šamponiranja. Ja imam pakovanje od 200 ml.

Maska omekšava kosu, što ćete osetiti u procesu ispiranja. Ja sam imala pakovanje od 50 ml. Ono je lepo urađeno u zlatnim tonovima sa poklopcem na koje je ugraviran logo brenda.


,,Phytomillesime maska je namenjena farbanoj i kosi sa pramenovima.
Obogaćena ekskluzivnim kompleksom Crvene srcolike jabuke (Red Love Apple®), neguje kosu esencijalnim hidrantnim i hranljivim sastojcima. Intenzivira prirodnu pigmentaciju, stvara zaštitni sloj oko svakog folikula i pomaže da se sačuva i produži boja, a kosu čini sjajnijom i zdravijom."

Le Concentré de beauté

 ,,Naš novitet iz linije za negu farbane i kose sa pramenovima - #Phytomillesime Leave-in koncentrat, čini kosu lepšom, ojačava vlasi i obnavlja lipidnu barijeru. U osnovi formulacije ovog proizvoda koji se ne ispira je tehnologija Red Love Apple®, odnosno crvene srcolike jabuke, bogate antocijanima, prirodnim pigmentima koji joj daju intenzivnu crvenu boju i blokiraju slobodne radikale. Kao da je prevučena odbrambenim štitom, dlaka je zaštićena od agresivnih spoljnih uticaja, a boja dobija neuporediv sjaj, uz nov, blistav intenzitet. Raščešljavanje je olakšano, pri čemu se kosa jednostavno oblikuje i kontroliše."

Moj omiljeni deo ove kolekcije, i to ubedljivo. Najviše volim ovakve preparate koji se ne ispiraju. Dovoljna mi je količina od dve pumpice koju ravnomerno rasporedim, i to za moju dugu kosu. Ne masti kosu, bitno je reći. Ovaj serum je gušći nego onaj iz keratinske kolekcije. Onaj  mi je ispravljao kosu, ovaj daje sjaj.

Rezultati koje sam ja dobila korišćenjem ove linije, u periodu od dva meseca, jesu sjajnija i mekša kosa. Ova linija je učinila moju kosu primetno sjajnijom, i to na prvi pogled uočavam. Zaista, u tom pogledu najbolji preparati   koje sam do sada koristila u tu svrhu.
Što se tiče toga da će produžiti vreme trajanja boje, ne mogu vam reći jer se svaki mesec farbam u isto vreme.

Ja sam najčešće koristila masku i serum u kombinaciji, nekada čak i samo serum, naročito u poslednje vreme kada sam ostala bez maske.

Ako bih morala da biram prvo bih kupila serum, pa masku, pa šampon. Naravno, idealno je imati celu kolekciju kako biste imali najbolje rezultate.

Ukoliko želite sjajniju kosu, obratite pažnju na ovu liniju. Nama koje se farbamo u plavo, to je uvek potrebno.

Ukoliko imate neke Phyto preporuke za mene, pišite mi.

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)




Post a Comment