SOCIAL MEDIA

Friday, March 9, 2018

Zimski favoriti

Ukoliko me ne pratite na Fejsbuku i Instagramu, pozivam vas da to učinite jer tamo redovno objavljujem novitete iz sveta kozmetike, kao i akcije i popuste. Redovno možete osvojiti i poklone.

Ove zime sam probala dosta novih i zanimljivih proizvoda i neki su se izdvojili. Podelila sam ih na proizvode za negu i na šminku.




Nega

Kada je nega u pitanju, najviše je, upravo, proizvoda za tu namenu.

Nega lica

Eucerin Hyaluron Filler ampule

Ovaj serum je otkriće za mene. U pakovanju dobijate ampule, od kojih je jedna dovoljna za nedelju dana korišćenja, i to i ujutru i uveče. Fantastična stvar! Koristila sam ih umesto kreme i bile su mi dovoljne
za hidrataciju.




Eucerin DermatoCLEAN sredstvo za skidanje vodootporne šminke

Odlično uklanja maskaru. Meni je naročito pomoglo kod otklanjanja Colorstay pudera.

Eucerin pH5 losion za telo 

Ne koristim mnogo losiona za telo, ali ovaj redovno koristim. Eucerin kozmetika je medicinska kozmetika i možete je bez bojazni koristiti. Losion miriše na čisto. Odličan je. Preporodiće suvu kožu.



Nega kose

Phytomillesime serum

Koristila sam već odličan serum o kom sam pisala ovde. Trenutno koristim ovaj o kom sam takođe pisala ovde. Doprineo je da moja kosa znatno više sija nego pre.



Garnier Oil Repair 3 maska

Kupila sam je na sniženju u dm-u. Bila je oko 300 dinara, čini mi se. Maska miriše prelepo i u trenu omekša kosu. Kupujem ponovo, definitivno.


Šminka

essence camouflage 2 in 1 make-up & concealer

Puder koji, nažalost, izlazi iz asortimana. Našla sam ga na sniženju kada je sve bilo 129 dinara. Uzela sam ga iz radoznalosti jer do sada nisam koristila essence pudere. Birala sam najsvetliju nijansu 20 nude beige. Ovaj puder je otkriće za mene, odlično matira i postojan je.



Bourjois City Radiance puder

Ova puder sam kupila jer sam čitala preporuke, ali i zbog činjenice da sam ostala bez pudera čija mi nijansa odgovara. Nakon neuspešne kupovine Maybelline pudera, koji kao puder  nije loš, ali je nijansa koja je najsvetlija 10 Ivory, meni pretamna.
City Radiance je bio na sniženju u Jasminu i koštao je oko 1500 dinara.
Miriše na mentol, to mi se baš dopalo, nisam očekivala da puder ima neki netipičan miris. Nijansa 02 Vanila mi apsolutno odgovara. Ima SPF 30. Preporučila bih ga onima sa normalnom i suvom kožom.


essence winter dreamin  01 warm blankets & hot chocolate paleta

Do sada paleta koja mi se najviše dopala. Ima 9 svetlucavih i 3 mat senke. Boje su prelepe i upotrebljive, što je najvažnije.


Lux Chrome baza, nadlak i lak sa efektom folije

Omiljeni duo za nokte. Nosim samo ovu kombinaciju, trajnost je odlična, efekat takođe. Za sada, omiljeni catrice lakovi.







Koji su vaši favoriti ove zime? :)

Do čitanja vas pozdravljam,

Ksenija :)

1 comment :

  1. Razmisljam da kupim ovaj losion i ono ulje za kupanje od Eucerina. Hvala sto si podelila utiske i olaksala mi uzbor 💋❤️

    ReplyDelete